A Hotel New Skanpol *** a Balti-tenger partján fekvő lengyel városban, Kołobrzegben található. A város egyedülálló jóddal telített mikroklímája miatt is népszerű. Már az itt tartózkodás is javíthat számos egészségügyi panaszon, de nem csak ez az egyetlen dolog, amit a város kínál - gyönyörű városi parkok, történelmi műemlékek és múzeumok. Magában a szállodában nagyszerű wellness-részleg, fitneszterem, ízletes helyi konyha és rengeteg egyéb társasági és sportolási lehetőség várja.

Tudta, hogy...?

A szálloda története egészen az 1980-as évekre nyúlik vissza, azóta jelentős felújításon esett át. A szálloda Sublima éttermét a híres lengyel séf, Andrzej Jakomulski vezeti, akinek köszönhetően a vendégek csodálatos gasztronómiai élményben részesülnek.


A szálláshelyről

A Hotel New Skanpol *** szálloda a lengyel kikötővárosban, Kołobrzegben található, gyönyörű zöld parkokkal körülvéve és mindössze 800 méterre a Balti-tenger partjától. A város egyedülálló mikroklímájáról ismert, ahol a legmagasabb a jódkoncentráció a levegőben, ezért levegőfürdőnek is nevezik. A város egyben a Balti-tenger partvidék legnagyobb gyógyfürdőközpontja is. Tegyen egy kellemes sétát a Parsęta folyó mentén húzódó promenádon (350 m) és fedezze fel a történelmi központot, ahol a Szűz Mária mennybemenetelének székesegyháza (500 m) található. Ne hagyja ki az ikonikus világítótornyot-t (3 km) sem, ahonnan mesés kilátás nyílik a városra és a környékre.

Strandok és tengerpart

A Kołobrzeg strand mindössze 10 perces sétára található a szállodától. Finom, könnyű homokos strandot kínál a látogatóknak, amely a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően ideális a gyermekes családok számára. A strandot egy széles móló uralja, amely tökéletes egy romantikus sétához.

A vízi szórakozásért látogasson el a közeli Giebowo Beach-re (6 km), amely számos tevékenységet kínál, beleértve a vízi sportokat is. Meglátogathatja a Dźwirzyno strandot (11 km) is, amelyet fenyőfák és ősi tölgyek szegélyeznek.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Standard vagy Deluxe kétágyas szobában lesz, amely TV-vel, WiFi kapcsolattal, íróasztallal és zuhanyzóval vagy káddal felszerelt privát fürdőszobával rendelkezik. Kérésre pótágy vagy kiságy is elhelyezhető a szobában.

A Standard szobák 22 m²-esek, és a parkra vagy a lakónegyedre néznek. Több szoba akadálymentesített, és néhány szoba összekapcsolható.

A Deluxe szobák ugyanolyan méretűek (22 m²), de magasabb színvonalat kínálnak vendégeiknek. Ezek a szobák fényűző berendezéssel és légkondicionálóval rendelkeznek. További felszereltség a kanapéágy, kis hűtőszekrény, valamint a kávé- és teakészlet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes nyári terasszal rendelkező Skandynawia éttermében bőséges büféreggelit és vacsorát fogyaszthat. A szálloda második étterme, a Sublima egyedülálló gasztronómiájáról, nemzetközi konyhájáról és a vendégek előtt történő ételkészítéséről híres. Betérhet a Jensen Cafe Bar-ba, ahol finom kávé és házi sütemények várják a vendégeket. Éjszaka sem fog unatkozni. Látogasson el a Disco Underground éjszakai klubba, és élvezze a különleges hangulatot, miközben kedvenc italát szürcsölgeti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében relaxáló medence, pezsgőfürdő, gőzfürdő és finn szauna várja a vendégeket. Kényeztesse magát a professzionális masszázsok és spa kezelések egyikével. Az aktívabb vendégek számára pedig a súlyzókkal és gépekkel felszerelt fitneszterem is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Rengeteg játék és szórakozás várja a gyerekeket a teljesen felszerelt játékteremben.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szépségápolás szerelmeseinek a szálloda fodrász- és szépségszalonja áll rendelkezésre. Akik egy kis szórakozásra vágynak, azok számára biliárdasztal vagy asztalitenisz áll rendelkezésre. Az olyan szolgáltatások, mint a mosoda, a vasalás és a ruhatisztítás szintén felár ellenében igénybe vehető.

Hotel New Skanpol ***

Hotel New Skanpol ***

Dworcowa 10 , Kołobrzeg
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
HNS 16 Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 330045458


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
60 Zł/éj ellenében bevihető - Maximum 5 kg-ig
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tengertől
0,8 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Kołobrzeg-i világítótorony

Kołobrzeg-i világítótorony Utazási tipp

A lengyel fürdőváros, Kolobrzeg meghatározó eleme a csodálatos tégla világítótorony. Ez egy lengyel kulturális műemlék, amely 1964-ben felkerült a kulturális műemlékek listájára. A világítótorony 26 méter magas, és kilátótoronyként is funkcionál. Galériáiról csodálatos kilátás nyílik a Balti-tengerre és egész Kolobřehre. Azonban csak a nyári hónapokban lehet feljutni rá, amikor a messzeségbe nyíló kilátás mellett a mineralógiai múzeum** ékköveit is élvezheti. Ajánljuk azonban, hogy az év bármely szakában látogasson el ide, még ha csak kívülről is.

Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzegi móló
Kołobrzegi móló
Kolobreni katedrális
Kolobreni katedrális