Fedezze fel a Balti-tenger környékét és látogasson el Kołobrzeg városába. A Kołobrzeg Apartman mindössze 50 méterre található a legközelebbi strandtól és a tengertől. Utalványunknak köszönhetően hangulatos szobákban pihenhet, ízletes félpanziós ellátásban lesz része, valamint korlátlan hozzáférése lesz a wellness-részleghez, ahol a fedett és szabadtéri úszómedence mellett, pezsgőfürdők és szaunavilágis várja. A gyermekek számára az Arkalandia gyermekvilág nyújt szórakoztató kikapcsolódást.

A szálláshelyről

A Kolobrzeg Apartman a lengyel kikötővárosban, Kolobrzegben, a Balti-tenger partján található. A fő előnye, hogy a szállás a város csendes és zöldövezeti részén, ugyanakkor közvetlenül a tengerparton (50 m) található. A part mentén kellemes sétány vezet a 220 m hosszú mólóhoz (3 km), majd Kolobrzeg fő nevezetességéhez, az ikonikus világítótoronyhoz (6 km), amely kilátótoronyként szolgál és ahonnan gyönyörű panorámában lesz része. A vízi szórakozáshoz látogasson el a közeli aquaparkba (1 km).

Ha azt mondjuk, tengerparti nyaralás, a legtöbb embernek Horvátország jut eszébe, pedig a Balti-tengerpart környéke is gyönyörű. A nyári hőmérséklet is nagyon kedvező volt az elmúlt években. Kolobrzeg partvonala 12 km hosszú tiszta fehér homokos tengerpartból áll. Szezonban napozóágyakat és egyéb felszereléseket bérelhet, hogy a napozás még élvezetesebb legyen. A gyerekek a felfújható csúszdákat, trambulinokat és csúszdákat használhatják, hogy levezethessék felesleges energiájukat. Frissítőként strandbárok és éttermek állnak rendelkezésre.

Kolobřeh rengeteg parkkal és zöld területtel rendelkezik, ami a tengerparti hangulattal és a számos nagyszerű étteremmel és kávézóval kombinálva tökéletes hátteret biztosít a tengerparti nyaraláshoz.

Hol fogok aludni?

Szállása egy franciaággyal rendelkező Standard szoba (22 m²) lesz, ahonnan nem hiányzik a TV, a WiFi kapcsolat, a telefon és a hűtőszekrény sem. Ezen felül élvezheti a zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt saját fürdőszoba kényelmét is. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodakomplexumban több étterem is található. Indítsa napját a bőséges büféreggelivel. A Baltica és az Impresija éttermekben az à la carte étlapon lévő különlegességeket kóstolhatja meg. A legfelső emeleten, a 11. emeleten található a forgó kávézó, ahol a Balti-tengerre nyíló lélegzetelállító kilátás mellett fogyaszthat el egy csésze finom kávét, desszertet vagy kedvenc italát. A vacsora a szálloda vendégei számára ismét svédasztalos formában kerül tálalásra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda fedett és szabadtéri úszómedencével, gyermekmedencével, 2 pezsgőfürdővel, valamint szaunakomplexummal várja a vendégeket, ahol kipróbálhatja a finn, infra szaunákat és gőzkabint. Az aktívabb vendégek számára fitness terem áll rendelkezésre. A tengerparton töltött napot, városnéző kirándulásokat vagy sétákat a professzionális masszázsok, pakolások, fürdők és egyéb kezelések széles választékával teheti még kellemesebbé.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek számára gyermekklub áll rendelkezésre. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakozhatnak a játékteremben, ahol asztalifoci és play station játékok várják a vendégeket. A fedett medencéhez tartozó szabadtéri játszótér vagy pancsolómedence szintén a legkisebbek örömére szolgál.

Apartamenty Kołobrzeg

Apartamenty Kołobrzeg

ul. Sułkowskiego 11 , Kołobrzeg
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Kat Pro International Sp.z o.o. Cégjegyzékszám: 221987699


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
40 zł/éj (2023.11.6. - 2024.6.30., 2024.9.1. - 2024.10.31.) és 55 zł/éj (2024.6.22. - 2024.8.31.)

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,5 km
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
3,8 km