A lengyel Tátra tele van gyönyörű felfedezésre váró helyekkel és kényeztető termálfürdőkkel. A Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska *** kitűnő hely lesz, hogy maga mögött hagyhassa a dolgos hétköznapokat és feltöltődhessen. Szállása egy tágas, 4 fős, saját konyhasarokkal rendelkező apartmanban lesz. Utalványunknak köszönhetően pedig korlátlanul használhatja a szaunával és pezsgőfürdővel felszerelt szabadtéri wellness-részleget, valamint a legkisebbeket egy játszótér és egy szabadtéri medence is várja.

A szálláshelyről

A Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska *** Lengyelország egyik legnépszerűbb hegyi üdülőhelye, ahol minden évszakban élvezheti az aktív pihenést. A környező területet számos túraútvonal szövi át, amelyeket gyalogosan és kerékpárral is felfedezhet. A népszerű úti célok közé tartozik a Csorsztin-tó (10 km), amelynek partján két romantikus vár is található: a Csorsztin (22 km) és a Nedec vára (17 km). Az aktívabb vendégek meghódíthatják a Litwinka hegyet (10 km) is.

A Litwinka-csúcsáról (7 km) csodálatos panoráma nyílik a Tátrára. Látogasson el a közeli Zakopane hegyi városába (20 km), amely gyönyörű Krupówki sétányával, a világhírű Pod Gubałówką piacával és számos történelmi épületével teljesen leveszi majd a lábáról.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, tágas két hálószobás apartmanban lesz, amely egy elkülönített franciaágyas hálószobából és egy nappaliból áll, amely egy saját konyhasarokkal van felszerelve mindennel amire csak szüksége lehet (edények, mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtőszekrény, vízforraló, mosogatógép stb.). Van még egy négyszemélyes étkezőasztal, egy kanapéágy (ideális pótágyként akár 2 gyermek vagy személy számára), továbbá van még egy ülőhelyekkel felszerelt erkély is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Hagyja maga mögött a hétköznapi gondokat és töltődjön fel a kellemesen fűtött szaunában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek szórakoztatására egy szabadtéri játszótér áll rendelkezésre.

Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska ***

Sun & Snow Resorts Białka Tatrzańska ***

Grapa 29A , Białka Tatrzańska
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sun & Snow Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 141534979


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
2,8 km
Aquapark
2,8 km
Sípálya
0,9 km
Sífutás
3,2 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Terma Bania
Terma Bania
Zakopane
Zakopane
Rabkoland Vidámpark
Rabkoland Vidámpark