Filmbeli romantikázás vár önre a Hotel Stációban amely megkapta a legjobb magyar 4*-os szállodának járó díjat. Reggeli vagy félpanziós ellátás várja korlátlan belépéssel az 1 000 m²-es wellness-részlegbe. Ideális minden romantikázásra vágyó pár és családok számára egyaránt.

A szálláshelyről

A Hotel Stáció **** fényűző olasz villa stílusban épült és egy csendes kert veszi körül, romantikus tóval. Budapest központjától mindössze 20 kilométerre található. A magyar főváros lélegzetelállító látnivalóival, gyönyörű építészetével és kiváló gasztronómiájával is vonzza a turistákat a világ minden tájáról. Nem szabad kihagyni a látogatást a Budai Várban, a Parlamentben, a Szent István-bazilikában vagy a Halászbástyában. A Gellért-hegyről gyönyörű kilátás nyílik az egész városra. Budapesten számos múzeum, galéria, színház és műemlék található, például a világ második legrégebbi metrója vagy a Lánchíd.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, WiFi csatlakozás, minibár, LCD TV és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Napközben a szálloda Pipacs éttermének étlapjáról választhat. A kínálatban megtalálhatóak magyar finom magyar fogások, mediterrán ételek, grillezett különlegességek és kiváló helyi borok széles választéka. Este svédasztalos vacsorát is szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy mozgalmas nap után a szálloda wellness részlegében pihenhet, amelynek területe meghaladja az 1 000 m²-t . Fűtött úszómedence, pezsgőfürdő, szaunák (finn, infra, gőzkabin), hűtő medence, tepidárium és Kneipp-fürdő várja. Professzionális masszázsok és kozmetikai kezelések széles kínálatából választhat. A sportolni vágyók számára fitness terem áll rendelkezésre. A szálloda környéke ideális futáshoz vagy kocogáshoz. A közelben teniszpályák találhatók. A szálloda további szabadidős lehetőségei közé tartozik az asztalitenisz, póker, tollaslabda, petanque és darts.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A 2015 és 2022 legjobb 4*-os magyar szállodájának járó díjat a Hotel Stáció hozhatta el. Ezenkívül 2018-ban a Magyarország legzöldebb szállodájának járó díjat is megkapta.


SZ19000246

Hotel Stáció ****

Hotel Stáció ****

Széchenyi u. 20. , Vecsés
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Optotel Kft. Cégjegyzékszám: 13-09-084247


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 990 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
15 km
Távolság a fürdőtől
17 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
28 km