Üdüljön a Duna partján a 4 csillagos Aquincum Hotel Budapest ****-ben, a Margit-szigettel szemben. Élvezze a wellness-központ adta lehetőségeket (úszó- és termálmedencék, szaunák, fitness terem). Az ár reggelit tartalmaz és a masszázsokból 20% kedvezményt biztosít.

Tudta, hogy...?

A Hotel Aquincum 1991-ben azért épült a Duna partján, hogy a folyó túloldalán lévő Margitszigetről termálvizet nyerhessenek ki általa. Egy másik érdekesség a szállodáról, hogy nevét a római Aquincum településről kapta, amely a mai Óbuda városrészen terült el. Az ókori város a Duna jobb partján feküdt, és Alsó-Pannónia római provincia központja volt, amely a termálvizet híres közfürdőihez és a padlófűtéshez is hasznosította.


A szálláshelyről

Az Aquincum Hotel Budapest **** a főváros történelmi részén, Óbudán található. Közvetlen környezetében hangulatos utcákon sétálhat, ahol számos étterem, kávézó és borozó található. Budapesten tartózkodva feltétlenül látogassa meg a Budai Várat, a Parlament épületét vagy a Halászbástyát (6 km). Alkonyatkor csodás látványban lehet része a Duna partján (200 m) sétálva. Népszerű turisztikai célpont a Városliget (5 km) is, ahol a Vajdahunyad vára, valamint a Fővárosi Állat- és növénykert is található. A Budai Vár környéke és a festői Duna-part az UNESCO világörökség része.

Hol fogok aludni?

Szállása kellemes meleg színekkel rendelkező Superior szobában lesz. A szoba felszereltsége: légkondicionáló, telefon, műholdas TV, rádió, WiFi kapcsolat, széf, minibár, vízforraló és saját fürdőszoba hajszárítóval és fürdőköpennyel. A Superior szobában 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség (ez az opció max. 3 fő elhelyezésére alkalmas). A családok számára ideális választás lehet a Családi szoba, amely akár 6 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas. (4 felnőtt + 2 gyerek 12 éves korig pótágyon.) Két, ajtóval összekötött Superior szobából áll, két fürdőszobával és a fent említett kényelmi szolgáltatásokkal. (A családi szoba felára magában foglalja két gyermek vagy további két felnőtt tartózkodását.)

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda bőséges svédasztalos reggelit kínál, hagyományos magyar és nemzetközi ételekkel. A vacsorát a szálloda étlapjáról választhatja ki. Az alapanyagok beszerzésénél nagyon ügyelnek az alapanyagok helyi eredetére és a szezonalitására. A The River Bar könnyű harapnivalókat, frissítő italokat, koktélokat és kávékülönlegességeket kínál. A nyári szezonban a teraszon is elfogyaszthatja az italokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha pihenésre vágyik, látogassa meg a szálloda Aronia Spa & Wellness részlegét, ahol számos wellness szolgáltatás közül választhat (masszázsok, fürdők, szauna). Akár csobbanhat egyet az úszómedencében, vagy a termálvizes medencékben elmerülve is lazíthat. A sportok kedvelői a fitneszteremben edzhetnek egyet. Ha megéhezik a wellnessben töltött pihenése közben próbálja ki a Spa Bistro ételeit.


SZ19000958

The Aquincum Hotel Budapest ****

The Aquincum Hotel Budapest ****

Árpád fejedelem útja 94. , Budapešť
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Thermal Hotel Aquincum Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-044610


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fitness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6 km
Távolság a fürdőtől
3,5 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
2,1 km