Pihenjen mindössze 100 m-re a Bogácsi Gyógy-és Strandfürdőtől és 15 km-re Eger fürdővárosától. Az Alabástrom Panzióban a kényelmes kétágyas szobákon kívül reggeli, vagy ízletes félpanzió várja vendégeinket. Mi több, gyermekét 5 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

Az Alabástrom PanzióBogács városában épült, mindössze 100 m-re a híres Bogácsi Gyógy-és Strandfürdőtől. A fürdőzésen kívül ne felejtse el meglátogatni Bogácsi tavat (1 km), vagy a Millenniumi-kilátót (800 m) sem. A közeli Noszvaj városában (5 km) ezen felül ellátogathat a De La Motte kastélyhoz is, amely a helyi természeti csodákat bemutató kiállításnak ad otthont. Eger városában pedig megtekintheti a híres Egri várat, a mecsetet, vagy a barokk palotákkal ékesített Kossuth Lajos utcát. Kóstolja meg a nevezetes Egri bikavért a temérdek borospincék egyikében.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, légkondicionálóval, televízióval, WiFi kapcsolattal, szekrényekkel és saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szobában 1 vagy 2 pótágy elhelyezésére van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió éttermében bőséges büféreggelivel teheti még élvezetesebbé a reggeleket, amely során felvágottak, sajtok, zöldségek és gyümölcsök széles választékából válogathat. A vacsorák során a mesterszakács specialitásait kóstolhatja meg, aki főleg a hazai ételek mestere, de örömmel készít el Önnek nemzetközi ínyencfalatokat is. A kellemes tó szomszédságában található teraszon pedig kedvező időjárás esetén grillezett vacsorák kerülnek felszolgálásra.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzió konditeremmel is rendelkezik.


PA19002281 - Panzió

Alabástrom Panzió

Alabástrom Panzió

Dózsa Gy. u. 17/A , Bogács
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Alabástrom Panzió Vendéglátó Kkt. Cégjegyzékszám: 05-03-000180


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
600 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,2 km