Hallott már Ajka fürdővárosáról? Ajka Magyarország egyik kevésbé ismert fürdővel rendelkező városa, így ideális azok számára akik nyugodtabb, csendesebb környezetben szeretnének kikapcsolódni. A fényűző Hotel Kristály **** félpanziós ellátást és korlátlan belépést biztosít a medencékkel és szaunákkal ellátott wellnessrészlegbe. A termálfürdő mindössze 500 méterre található a szállodától.

A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttünk itt a férjemmel. Az ételek kifogástalanok voltak, valódi gasztronómiai élményben volt részünk. A szoba tiszta és modern, ahogy a szálloda többi része is. A wellness nappal is, de este még hangulatosabb. Az abszolút kedvencünk a csillagfényes pezsgőfürdőzés volt. A Carbon bár is nagy kedvencünk lett a bowling pályával, de ugyanennyire szerettük a cukrászdát is, ahol különleges sütemények vártak minket. Biztos, hogy visszatérünk még!”

Júlia Kollár - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2021

A szálláshelyről

A Hotel Kristály **** Ajka fürdővárosában található, a Kristályfürdő közelében (500 m). Számos túraútvonalon fedezheti fel a Balaton-felvidék gyönyörű természti adottságait. A Balaton partja csak 30 km-re található. Fedezze fel a magyar tengert egy körutazáson. A Tihanyi-félsziget (33 km) számos érdekes lehetőséget kínál. A közeli Veszprémben (30 km) található egy gyönyörű kastély, egy festői történelmi belváros barokk épületekkel és Magyarország legrégebbi állatkertje.

Hol fogok aludni?

Szállás modern kétágyas szobában. A legtöbb szoba erkéllyel rendelkezik. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LED TV, WiFi csatlakozás, minibár, valamint hajszárítóval és fürdőköpennyel ellátott saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme hagyományos ételeket kínál, egyedi, modern koncepcióval. Nagy hangsúlyt fektetnek az összes összetevő helyi eredetére és frissességére. Reggel bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A nap folyamán à la carte ételeket rendelhet. Este háromfogásos vacsora várja. Az italmenü helyi borok széles választékát tartalmazza. Frissítő ital és könnyű harapnivalók készülnek a Carbon bárban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kertre gyönyörű kilátást nyújtó wellness-részlegben fűtött fedett medence, pezsgőfürdő, sókamra és napozóterasz található. Finn, infravörös, gőz- és aromaszauna is rendelkezésre áll. A pihenés megkoronázásaként egy kellemes masszázsban is része lehet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A nagyszerű italok mellett a szálloda Carbon bárja sok szórakozást kínál biliárddal, pingpongozással és bowlingozással. Rendszeresen tartanak esti programokat élőzenével.


SZ19000976 - Hotel

Kristály Hotel Ajka ****

Kristály Hotel Ajka ****

Korányi Frigyes u. 20. , Ajka
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
KRISTÁLY HOTEL Kft. Cégjegyzékszám: 1909512470


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tótól
40 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
0,5 km