Ha igazi feltöltődésre vágyik irány Zalakaros! A Friskó Panzióban kényelmes szobákkal, reggelivel és üdvözlőitallal várják, mindössze 100 méterre a Zalakarosi Fürdőtől.

A szálláshelyről

A Friskó Panzió Magyarország egyik legkissebb városában, Zalakaroson található. A város mérete ellenére nagyon népszerű a turisták körében, elsősorban termálvízének köszönhetően, amelyet a látogatók a közeli Gránit Fürdőben (100 m) élvezhetnek. Egy kellemes sétával eljuthat a Kilátóhoz (2 km), ahonnan csodálatos panorámás kilátás nyílik a Balatonra (34 km). Sok útvonal áll rendelkezésre gyalogos és kerékpáros túrákhoz a turisztikai látványosságok meglátogatásával. A Kápolnapusztai Bivalyrezervátum (14 km), a Fenyvespusztai Állatsimogató (15 km) és a Kányavári sziget (16 km) valamint a Kis-Balaton is egy rövid autóútra találhatóak. Az egyedülálló termáltóval rendelkező Hévíz (32 km) is mindenképpen megér egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállás Superior kétágyas szobában. Szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, WiFi csatlakozás, erkély és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A sörkerttel rendelkező panzió étterem étlapjáról egész nap rendelhet. Nyáron grillesteket tartanak élőzenével. A panzió része a New Wave kávézó, ahol a kiváló kávé mellett finom desszerteket, sört, bort és koktélokat is kínálnak.


PA19001728 - Panzió

Penzion Friskó

Penzion Friskó

Szőlő u. 4. , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Friskó Tamás Cégjegyzékszám: 55475068


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
1,1 km