A "Négycsillagos superior szálloda" megnevezés önmagában azt jelenti, hogy fényűző szállásról van szó, de a Hotel Prestige Budapest pompás belső tereivel és Michelin-csillagos éttermével még magasabb szintre emeli a fényűzés fogalmát. Látogasson el ebbe a fantasztikus szállodába, és tekintse meg a közelben lévő látványosságokat.

A szálláshelyről

A belváros egyik gyönyörű, történelmi épületében található a fényűző Hotel Prestige Budapest **** superior szálloda. A Duna mindössze 200, a Lánchíd 300, a Szent István-székesegyház 600, a Budai vár pedig körülbelül 850 méterre található. Ha mindehhez hozzáadjuk a nagyszerű közlekedési megközelíthetőséget, akkor egy nagyszerű kiindulóponttá válhat a szálloda a városban tett kirándulásokhoz.

Hol fogok aludni?

Szállása elegáns kétágyas szobában lesz. Szobák felszereltsége: egyénileg szabályozható légkondicionáló, síkképernyős kábel-TV, telefon, minibár, széf, tea- és kávéfőzési lehetőség, ásványvíz, belga csokoládé, elegáns fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, fürdőköpennyel, papuccsal, hajszárítóval. Párnamenü is rendelkezésre áll. Néhány szoba az utcára, mások az udvarra néznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A modern szálloda Costes Downtown étterme Michelin csillaggal büszkélkedhet, így nemcsak minőségi, de egyedi ízekre is számíthat. Napindítóként büféreggelit szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda relaxációs és fitnesz zónái kis alapterületen, de tökéletesen megfelelő lehetőségeket kínálnak a kikapcsolódásra és relaxációra. A finn szauna és pezsgőfürdő a teljes tartózkodás ideje alatt rendelkezésre állnak. A fitneszteremben futópadok, ellipszis trénerek, szobakerékpárok és súlyzók találhatók.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekfelügyelet egyeztetés alapján lehetséges.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda autókölcsönzési lehetőséget is kínál.


SZ19000075

Prestige Hotel Budapest ****superior

Prestige Hotel Budapest ****superior

Vigyázó Ferenc U. 5. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Iconic Avantgarde Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-389366


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 28 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
0,3 km