Kapcsolódjon ki velünk Budapesten és szálljon meg a saját wellness részleggel rendelkező elegáns Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel ****-ben, amely termálvizes medencével, szaunával és gőzfürdővel várja vendégeit. A napot bőséges reggelivel kezdheti és kiváló vacsorával zárhatja. Gyermekei 6 éves korig ingyenesen tarthatnak Önnel.

A szálláshelyről

Az Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel **** szálloda a Margit-sziget gyönyörű zöld övezetében helyezkedik el, Budapest központjában. A szálloda elegáns fin de siècle stílusban épült, káprázatos kilátással a Dunára. A Margit-sziget rengeteg érdekességgel és sportolási lehetőséggel tud szolgálni. Találkozhatunk itt például szökőkúttal, fürdővel, kisebb állatkerttel, szecessziós víztoronnyal, vagy a Budapest egyesítésének 100. évfordulója alkalmából állított emlékművel 1973-ból. A magyar fővárosban természetesen ne felejtse el meglátogatni a Budai Várat, a híres Halászbástyát (7 km), és az Országházat (4 km). A Budai Várnegyed és az éttermekkel, kávézókkal, illetve múzeumokkal tarkított Duna-part az UNESCO világörökség listáját bővítik.

Hol fogok aludni?

Szállás a 19. és 20. század fordulójának hangulatában, modernül berendezett kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD televízió, WiFi kapcsolat, minibár, törölköző, fürdőköpeny, papucs, hajszárítóval felszerelt saját fürdőszoba, rádió, telefon, tükör, vízforraló, íróasztal. Csodálatos kilátás nyílik a szobák ablakából a Dunára. Némely szobák rendelkeznek erkéllyel is.

  • A Deluxe szoba 20 m² alapterületű és franciaággyal vagy két külön álló ággyal felszerelt. A szobában dolgozó sarok is található.

  • A Deluxe Plus szoba területe nagyobb – 31 m². A szobában egy franciaágy, valamint egy dolgozó sarok található.

  • Apartman 48 m² alapterületű. A külön álló hálószobában egy franciaágy míg a nappaliban egy kényelmes ülősarok található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Széchenyi étteremben a legfrissebb és legfinomabb alapanyagokból készült magyar és nemzetközi ételeket fogyaszthatja el, de a diétát követőknek is könnyű és egészséges ételekkel kedveskednek. Az étteremben bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát fogyaszthat. Ha napközben megéhezne, akkor a szomszédos Ensana Thermal Hotel éttermének étlapján található specialitások valamelyikét is kipróbálhatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Fővárosi pihenése során közvetlen belépése lesz Budapest egyik legkorszerűbb és legnagyobb fürdőjébe, amelynek a szomszédos Thermal Margitsziget szálloda ad otthont és amelyet mindössze egy fűtött folyosó választ el szálláshelyétől. A fürdőben úszómedencével, termálvizes medencével (37 - 38°C), termálvizes gimnasztikai medencével, víz alatti attrakciók medencéjével és rekreációs Kneipp medencével találkozhat. A szaunavilág finn szaunának, párakabinnak, infraszaunának és aromatikus szaunának ad otthont. Tökéletes kényelmét a masszázsok és kozmetikai kezelések széles választéka teszi teljessé. A fürdőhöz továbbá szolárium, napozóterasz és relaxációs zóna is tartozik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Margit-sziget a futóknak tökéletes feltételeket biztosít, itt található ugyanis az egyik legszebb futópálya. Igénybe veheti a szálloda 400 m² alapterületű fitneszközpontját is.


SZ19000311

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel****

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel****

Margitsziget , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Danubius Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-041669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás díja 11 - 15 €/nap

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
1,2 km