Ötvözze a történelmi Budapest felfedezését egy luxus üdüléssel. Termálmedencék, szauna és gőzfürdő várja önt az Ensana Thermál Hotel Margitsziget-ben. Reggelente bőséges reggelikben, esténként pedig remek vacsorákban lehet része. A 6 évnél fiatalabb gyermekek tartózkodása ingyenes pótágyon és félpanzióval.

A szálláshelyről

Az Ensana Thermál Margitsziget Hotel **** a Margitsziget csendes és természetes környezetében található, Budapest központjában. Rengeteg sportolási lehetőség és sok látnivaló várja. Szökőkút, gyógyfürdő, állatkert, szecessziós víztorony, csak hogy néhányat említsünk az itt található látványosságokból. Budapesten járva semmiképpen ne hagyja ki a Budai Várat, a Halászbástyát (7 km) és a Parlament épületét. A Lánchídról (5 km) gyönyörű éjszakai panoráma nyílik az egész városra. A Budai Vár környéke és a festői Duna-part, tele éttermekkel, kávézókkal és múzeumokkal, szerepel az UNESCO világörökségi listáján.

Hol fogok aludni?

Szállását egy a legapróbb részletekig hangolt, stílusos belső térrel rendelkező modern, légkondicionált szobában foglalhatja el. A szoba LCD televízióval, rádióval, telefonnal, széffel, minibárral, elektromos vízforralóval, míg a saját fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, bidével, hajszárítóval és fürdőköpennyel felszerelt.

  • A 24 m²-es Premium szoba saját erkéllyel rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a parkra vagy a Dunára. A belső térben egy franciaágy, egy asztal és fotelek, valamint egy íróasztal és egy szék található.

  • A Junior Apartman 29 m² alapterületű és tágas erkéllyel rendelkezik, kilátással a Dunára. A franciaágyon kívül egy ülőgarnitúrás asztal, valamint egy íróasztal és egy Nespresso kávéfőző is található benne.

  • Családi szoba 31 m² alapterületű, erkélyéről a parkra vagy a Dunára nyílik kilátás. A szobában 2 franciaágy, egy ebédlőasztal és székek valamint egy íróasztal is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Platán éttermében hagyományos magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, különös tekintettel az egészséges ételekre. A nap folyamán szívesen elkészítenek önnek egy frissítő italt, kiváló kávét vagy könnyű harapnivalókat a szálloda Boróka bisztrójában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-központja az egyik legmodernebb és legnagyobb hotelben lévő fürdőrészleg Budapesten, így igazán tökéletes pihenésre számíthat. 5 medencét talál benne: termálvizes medence (37 - 38 °C), beltéri medence (27 - 28 °C) kültéri medence (27 - 28 °C), rekreációs medence (33 - 34 °C) és egy edzőmedence (33 - 35 °C). A szaunavilág magában foglalja a finn, infravörös, gőz- és aromaszaunát. Továbbá sóbarlang, Kneipp-taposó, napozóterasz, pihenőhely és a szolárium is található itt. Masszázsokat, szépség- és wellnesskezeléseket is igénybe vehet a széles választékból. Az aktív pihenést kedvelők a fitneszteremben edzhetnek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Margitsziget környezete ideális feltételeket kínál a sportolók számára. A futás és a kerékpározás szerelmesei számára nincs ennél tökéletesebb hely. Ráadásul a vendégek számára a szálloda fitnesz- és szabadtéri edzőterme is rendelkezésre áll.


SZ19000321 - Hotel

Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel ****

Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel ****

Margitsziget , Budapešť
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Danubius Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-041669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás díja 11 - 15 €/éj.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
1 km