Töltődjön fel Budapest közelében a Termal Hotel Vesta-ban, amely két- és háromágyas szobákban kínál szállást. Ha utalványunkat választja korlátlan belépőt is biztosítunk a fedett és szabadtéri wellness-részlegbe (nem csak) termálmedencékkel és szaunával, hanem számos gyermek programmal is. Az animációs programok, a fedett játszószoba és szabadtéri játszótér mind Önre és családjára vár! Mindezt két gyermeknek 12 éves korig ingyenesen.

A Travelking által ellenőrizve

“"Nagyszerű családi hétvégét töltöttünk a Termál Hotel Vestában. Egy gyönyörű családi apartmanban szálltunk meg, amely egy nagy erkéllyel rendelkezett, kilátással a medencékre és a tóra. A svédasztalos reggeli és vacsora igazán bőséges és nagyon finom volt. Igazán kikapcsolódhattunk a termálmedencékkel és többféle szaunával felszerelt wellness-részlegben. Mindenképp ajánlom az egész testmasszázst, ami nem csak a testet, hanem az illatos olajoknak köszönhetően az elmét is teljesen ellazítja. Csodálatos élmény volt az esti fürdőzés a termálmedencében a csillagos ég alatt. A szálloda abszolút ideális gyermekes családok számára is. Csendes, és rengeteg látnivaló várja a gyerekeket egész nap. A lányom azt kérdezte, amikor eljöttünk, hogy mikor jövünk vissza újra. :-) "” Teljes értékelés

Zuzana Košnerová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2022

A szálláshelyről

A Termál Hotel Vesta Tápiószecsőn, kellemes és nyugodt környezetében található. A szálloda előtt fekszik egy tó, ahol horgászni is lehet. Tápiószecső meghatározó épülete a Szent Miklós templom (1,5 km), amely egy kellemes sétával elérhető. Látogassa meg az Andrássy-kastélyt (10 km) vagy a természeti emléknek számító és kerékpározáshoz ideális célpontként ismert Gödöllő dombos vidékét (20 km). Budapest központja mindössze 40 km-re található, így a főváros szépségeit is felfedezheti itt tartózkodása alatt. Budapest leghíresebb látnivalói közé tartozik a Budai Vár, a Halászbástya (2 km) és az ikonikus Parlament épülete. A Budai Vár környéke és a festői Duna-part, tele éttermekkel, múzeumokkal és kávézókkal, az UNESCO Világörökség része.

Hol fogok aludni?

Szállás kétszemélyes ággyal ellátott, erkélyes szobában a kertre és a tóra nyíló kilátással. A tökéletes kényelem érdekében szobájában légkondicionáló, WiFi kapcsolat, TV, minibár, széf és íróasztal található. A szobához saját fürdőszoba is tartozik hajszárítóval, fürdőköpennyel és piperecikkekkel. Családok és több fős foglalás esetén lehetőség van tágasabb három- és négyágyas szobák igénylésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az itt töltött idő alatt minden napot bőséges büféreggelivel indíthat a szálloda éttermében. A vacsora a foglaltság függvényében, svédasztalos vagy felszolgált háromfogásos menü formájában történik. A kínálat mindig tartalmaz laktóz- és gluténmentes ételeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A béke és a nyugalom oázisa a wellness-részleg. Beltéri és kültéri termálmedence , valamint élményfürdő . A pezsgőfürdőben, a finn szaunában és a sókamrában folytathatja kikapcsolódását. Van egy napozóterasz is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek is élvezni fogják az itt töltött időt, hiszen gyermekmedence csúszdákkal, fedett játékterem és szabadtéri játszótér is várja őket. Rendszeresen szerveznek szórakoztató gyermek animációs programokat is. Az Xbox szobában a nagyobb gyermekek is jól érezhetik magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az unalomveszély nem fenyeget senkit sem, aki ide érkezik. A sport kedvelők biztosan fogják értékelni a fitnesztermet. Akik pedig könnyed szórakozásra vágynak, számukra biliárd és szabadtéri grillezési lehetőség áll rendelkezésre.


SZ20014888 - Hotel

Termal Hotel Vesta

Termal Hotel Vesta

Gyógyfürdő út 1/a. , Tápiószecső
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Magdolna Lakópark Kft. Cégjegyzékszám: 13-09-140063


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
1,2 km