A Zalakarosi Fürdőt a fiatal és idősebb párok, de a kisgyermekes családok is kedvelik. Nem véletlenül! Ha szívesen kipróbálná a fürdőt, válassza a Villa Lotus Panzióba *** szóló utalványunkat. A panziótól mindössze 600 m-re található a fürdő, ráadásul az ide szóló utalványunk egész napos belépőt is tartalmaz. Ezen kívül ízletes félpanziós ellátás és üdvözlőital várja Önt.

A szálláshelyről

A Villa Lotus Panzió *** a nyugat-magyarországi Zalakaros fürdővárosában található. A festői, szőlőkkel borított dombos táj, a híres termálfürdők és a Balaton közelsége mind-mind meggyőző ok arra, amiért érdemes erre a környékre látogatni.

A város legismertebb nevezetessége a Zalakarosi Fürdő (600 m), amely Magyarország legszebb fürdői közé tartozik. Tegyen egy sétát az Erdészkilátóhoz (2 km), ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A természet szépségeit például Nagybakó (10 km) környékén is megcsodálhatja, ahol érdekes sziklaképződményeket, szurdokokat és kútvölgyeket láthat. Látogasson el a Kápolnapusztai bivalyrezervátumba (12 km) vagy a Kányavári szigetre (15 km) a Kis-Balatonon. A közeli Zalavárban (16 km) egy régi templom romjait csodálhatja meg. Ha a Balaton környékét szeretné felfedezni, akkor ehhez a legjobb megoldás egy kerékpártúra, hiszen számtalan kerékpárút található a tó környékén.

A városok közül népszerű célpontok Hévíz (33 km) a világ legnagyobb biotermikus tavával és Keszthely (35 km) a Festetics-kastéllyal és számos érdekes múzeummal.

Hol fogok aludni?

Szállása kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobában lesz. A szoba felszereltséghez tartozik légkondicionáló, televízió, WiFi kapcsolat és ülősarok.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A napot minden reggel svédasztalos reggelivel indíthatja és egy kellemes háromfogásos vacsorával zárhatja.


PA21000838 - Panzió

Villa Lotus Panzió Zalakaros ***

Villa Lotus Panzió Zalakaros ***

Gesztenye utca 17. , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Károlyi Angéla e.v. Cégjegyzékszám: 56848711-2-40


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
0,4 km

Utazási tippek

Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi Fürdő Utazási tipp

Zalakaros kisváros létére mégis a lélegzetelállító gyógyfürdők hazájának számít Magyarországon. Az Európai Gyógyfürdõ Szövetség (AESB) a Zalakarosi Gyógyfürdőt ötcsillagosnak értékelte, amely hivatalosan is elitnek sorolja az európai termálfürdõk között. És ez nem is csoda!

A wellnessrészleg ideális lehetőségeket kínál, különösen gyermekes családok számára.

A Zalakaros Spa, gyógyfürdő részei:

  • Gyermekvilág több mint 60 különböző vízi látványossággal
  • Adrenalin csúszópark 400 m szánkópályával
  • Családi szánkópark (több mint 400 méter szánkóelem, beleértve olyan különlegességeket, mint a Kamikaze, Turbo és Ufo)
  • Úszómedence hullámokkal
  • Családi medence
  • Fitnesz medence
  • Gyerekmedence
  • Klub szoba és gyermekek udvara
  • Termálfürdő és úszómedence
  • Sportmedence
  • Gyerek- és családi szauna

Természetesen nem feledkezhetünk meg a gyógyközpontról sem. A medencék egy része fedett, de kertet is találhatunk itt medencével, karbantartott sziklakertekkel és nyugágyakkal.

A helyi termálvíz összetétele egyedülálló Európában. Számos különféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Különösen hasznos a bőrproblémákkal, ízületek, izmok, inak, gerinc és csontrendszer betegségeivel, lágyrész reumatikával, műtét utáni és poszttraumás betegségekkel, nőgyógyászati ​​és urológiai betegségekkel érkezők számára.

Az egész napos belépő felnőttek számára a szezonban (07.01. - 09.13.) 3 900 Ft-tól indul (kb. 11 €), a szezonon kívül 3 000 Ft (kb. 8,50 €).

További információ
Zalakaros
Zalakaros
Balatonszentgyörgy
Balatonszentgyörgy
Bivalyrezervátum, Kis-Balaton
Bivalyrezervátum, Kis-Balaton