A Bianka Apartmanház mindössze 1,3 km-re található a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőtől. A kényelmesen berendezett tágas teraszos apartmanok és a félpanziós ellátás mellett az apartman kertjében a gyerekek számára játszótér, a felnőtteknek pedig grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Az utalvány részeként lehetőség van kerékpárkölcsönzésre vagy napi belépésre a bogácsi Gyógy- és Strandfürdőbe is.

A szálláshelyről

A Bianka Apartmanház az észak-magyarországi Bogács festői városkájában található. A híres Gyógy- és Strandfürdő mindössze 1,3 km távolságban van. A Millennium kilátóból (1,6 km) a szépen művelt szőlőültetvények soraira nyílik lélegzetelállító kilátás, a Szoros-völgyi víztározónál (2,9 km) pedig horgászni is lehet.

A közeli Noszvajon (7 km) található De La Motte Kastély szintén népszerű turisztikai célpont. A történelem szerelmeseinek érdemes meglátogatniuk Eger (18 km) városát, ahol a híres egri vár tornyai mellett, az egyetem épületében található csillagvizsgálóból, vagy a török hódoltságot idéző minaterből is lenyügöző a kilátás. Az Egertől mintegy 6 km-re található Egerszalók (26 km) termálfürdője is népszerű, valamint a mellette található egerszalóki sódomb, ami nem csak egyedülálló látványt nyújt, de a víz ásványi anyag tartalmát is mutatja.

Az egri borvidék híres borai közé tartozik az Egri Bikavér vagy az Egri csillag, melyet szinte bárhol megízlelhetünk, de a közeli Tokaji borvidék nedűit is érdemes megkóstolni.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas és kényelmesen berendezett két személyes apartmanban lesz. Az apartmanok felszereltsége: saját fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha gáztűzhellyel, vízforralóval és hűtővel. Az apartmanokhoz saját erkély, WiFi csatlakozás és televízió is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel bőséges büféreggeli-t szolgálnak fel az étteremben, vacsorára pedig a közeli Jurta Kert menüjéből választhat. A kertben grillezési lehetőség is elérhető.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az apartman kertjében található játszótér is a gyerekek örömére.

Bianka Apartmanház Bogács

Bianka Apartmanház Bogács

Andornak u. 23. , Bogács
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kisállat ingyenesen bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,9 km