Látogasson el Miskolctapolcára és legyen része felejthetetlen élményekben a Bükk hegység lábánál. A hangulatos Zenit Panzióba szóló utalványunk, színes szobákat, reggelit és különféle kedvezményeket is tartalmaz, valamint üdvözlőitalt, délutáni kávét vagy teát és édességet a szobába készítve. Érdemes meglátogatni a tapolcai bobpályát a kalandparkot, vagy kirándulni Lillafüreden.

A szálláshelyről

A Zenit Panzió egy hangulatos szálláshely Miskolctapolca csendes üdülőövezetében, mindössze 650 m-re az egyedülálló Barlangfürdőtől és 8 km-re a városközponttól. Egy rövid sétára található a kalandpark (750 m), 800 m-re a csónakázótó és a bobpálya. Érdemes ellátogatnia az Avalon Parkba (1,9 km) is, ahol gokartozhat, a gyermekek játszhatnak a Maya játszóparkban vagy pihenhet is a wellnessközpontban.

A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik a Diósgyőri vár (12,5 km), a gyönyörű Népkert (6 km), amelyet klasszicista házak vesznek körül, és a Vadaspark (17 km). A város kulturális nevezetessége a Nemzeti Színház (7,6 km), amely ma Magyarország egyik legrégebbi színháza, és egyben Közép-Európa első kőszínháza. Számos múzeumot meglátogathat például a régészeti lelőhelyekre összpontosító Pannon-tengeri Múzeumot (5,8 km) vagy a Herman Ottó életével és munkásságával foglalkozó Pelelakot (19 km).

Ha a természet ölelésére vágyik, érdemes ellátogatnia Lillafüredre (19 km) a Bükki Nemzeti Parkban, ahol több csodás barlang, Magyarország legnagyobb vízesése és a romantikus Hámori-tó várja a látogatókat. Különösen népszerű a családok és a szerelmespárok körében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút, amely Miskolctól Ómassáig közlekedik az erdőben. A Lillafüredi libegőről csodás kilátás nyílik a látogatók szeme elé.

Egy másik közeli tó a Csorba-tó (12 km), ahol nyáron úszhat vagy kajakozhat, és az év nagy részében remek vízimadár-megfigyelőhelyként is szolgál.

Tegye még élvezetesebbé téli pihenését Miskolcon a Bánkúti sípályán (36 km) való siklással, vagy a Karácsonyi vásár meglátogatásával. Utazzon Magyarország egyik legszebb karácsonyi villamosán élvezze a koncerteket, az adventi gyertyagyújtást, vagy utazzon a Mikulásvonaton.

A világszerte egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő csak hétvégén tart nyitva az év végéig. Az Ellipsum Élményfürdő pedig jelenleg zárva tart, azonban nem kell aggódnia, hiszen a közelben csodás gyógyfürdők vannak Tiszaújvárosban (33 km), Mezőkövesden (45 km), Bogácson (52 km) Egerben (52 km), Egerszalókon (65 km) és Demjénben (67 km) is.

Hol fogok aludni?

Kényelmes, felújított szobákban szállhat meg, ahol élvezheti az úgynevezett színterápiát is - 8 színű világítás és különböző üzemmódok közül választhat a szoba hangulatának beállításához.

A Kétágyas szoba 20 m²-es, 2 egyszemélyes ággyal rendelkezik, amelyek egy franciaággyá egyesíthetők. Szekrény, TV, kis íróasztal, asztal székekkel, privát zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló, WiFi kapcsolat és egy kis hűtőszekrény is tartozik hozzá. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Háromágyas szoba 25 m²-es, 3 egyszemélyes ággyal rendelkezik, amelyekből 2 egy franciaággyá alakítható. A szobához egy privát zuhanyzós fürdőszoba, egy kis íróasztal, egy asztal székekkel, egy szekrény, TV, légkondicionáló, vezeték nélküli internet és egy kis hűtőszekrény tartozik, valamint a szobában pótágy elhelyezésére van lehetőség.

A Négyágyas szoba 4 egyszemélyes ággyal (2 franciaággyá egyesíthető), ülősarokkal, fotelekkel, íróasztallal, szekrénnyel, TV-vel, légkondicionálóval és hűtőszekrénnyel rendelkezik. A szobához egy privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik, valamint terészetesen WiFi hozzáféréssel is rendelkezik. Igény esetén pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Az Apartman (40 m²) akár 6 fő befogadására is alkalmas, amely egy franciaággyal, 3 egyszemélyes ággyal és 1 pótággyal rendelkezik. Privát fürdőszoba káddal, légkondicionáló, kis hűtőszekrény, WiFi kapcsolat, TV, szekrény, ülősarok és íróasztal tartozik hozzá.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étkezőben kellemes környezetében a házi készítésű reggelik finom választékát találja. A panziótól egy rövid sétára található a Tusculanum Vendéglő étterem, ahol ebédelni vagy vacsorázni is lehet. Az étterem a nemzetközi ételek széles választékát kínálja, például finom hamburgereket, grillezett húsokat, salátákat stb.

Hol kapcsolódhatok ki?

A közeli Calimbra Wellness & Konferencia szálloda wellness részlegében két úszómedence, finn szaunák, infraszauna és sóbarlang várja a vendégeket. Az Avalon Park wellness központja is nagyon népszerű, beltéri és kültéri medencéivel, pezsgőfürdőjével, és különböző szaunáival.


NTAK: PA19001466 - Panzió

Zenit Panzió

Zenit Panzió

Miskolctapolcai út 25. , Miskolctapolca
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
0,7 km