A Kikelet Club Hotel *** a Bükk hegység lábánál, Miskolctapolcán található. Ha az ide szóló utalványunkat választja kellemes szállás, bőséges félpanziós ellátás, korlátlan wellness (pezsgőfürdő és szaunák) valamint masszázsutalványt is várja. A még teljesebb wellness élményért csomagunkat a 4*-os Calimbra Wellness Hotel-be szóló wellness belépővel is elláttuk. Az aktív pihenéshez aqua fitness, kerékpárkölcsönzés és nordic walking botok is rendelkezésre állnak. Érdemes felfedeznie a közeli bob- és gokartpályát, a kalandparkot, vagy a Lillafüredi libegőt! A családosok örömére a 6 év alatti gyermekek ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Kikelet Club Hotel *** Miskolc üdülőövezetében kellemes szállást kínál a Bükk-hegység lábánál. A környék népszerű kirándulóhelyei közé tartozik a Diósgyőri vár (12,5 km), a gyönyörű Népkert (6 km), amelyet klasszicista házak vesznek körül, és a Vadaspark (17 km). A város kulturális nevezetessége a Nemzeti Színház (7,6 km), amely ma Magyarország egyik legrégebbi színháza, és egyben Közép-Európa első kőszínháza. Számos múzeumot meglátogathat például aa régészeti lelőhelyekre összpontosító Pannon-tengeri Múzeumot (5,8 km) vagy a Herman Ottó életével és munkásságával foglalkozó Pelelakot (19 km).

Ha a természet ölelésére vágyik, érdemes ellátogatnia Lillafüredre (19 km) a Bükki Nemzeti Parkban, ahol több csodás barlangok, Magyarország legnagyobb vízesése és a romantikus Hámori-tó várja a látogatókat. Különösen népszerű a családok és a szerelmespárok körében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút amely Miskolctól Ómassáig közlekedik az erdőben. A Lillafüredi libegőről csodás kilátás nyílik a látogatók szeme elé.

Egy másik közeli tó a Csorba-tó (12 km), ahol nyáron úszhat vagy kajakozhat, és az év nagy részében remek vízimadár-megfigyelőhelyként is szolgál. Ha inkább az akciódús szórakozást kedveli, látogasson el a Miskolctapolcai Kalandparkba (450 m), ahol kipróbálhatja a kötélpályát vagy a bobozást, vagy látogasson el az Avalon Parkba (1,9 km), ahol gokartozhat, a gyermekek játszhatnak a Maya játszóparkban vagy pihenhet is a wellnessközpontban.

Tegye még élvezetesebbé téli pihenését Miskolcon a Bánkúti sípályán (36 km) való siklással, vagy a Karácsonyi vásár meglátogatásával. Utazzon Magyarország egyik legszebb karácsonyi villamosán élvezze a koncerteket, az adventi gyertyagyújtást, vagy utazzon a Mikulásvonaton.

A világszerte egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő csak hétvégén tart nyitva az év végéig. Az Ellipsum Élményfürdő pedig jelenleg zárva tart, azonban nem kell aggódnia, hiszen a közelben csodás gyógyfürdők vannak Tiszaújvárosban (33 km), Mezőkövesden (45 km), Bogácson (52 km) Egerben (52 km), Egerszalókon (65 km) és Demjénben (67 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas, saját fürdőszobával rendelkező szobában lesz. A szoba felszereltsége: WiFi kapcsolat, LCD TV, hűtőszekrény és telefon. Választhat, hogy franciaágyas vagy két különálló ágyas szobát szeretne-e, valamint igény esetén kiságyat is biztosítanak. Néhány szoba erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns szálloda Bonfini éttermében vagy annak nyári kertjében a magyar és a nemzetközi konyha specialitásait szolgálják fel. Minden reggel bőséges svédasztalos reggelivel indíthatja a napot. A vacsora a foglaltságtól függően háromfogásos menü vagy bőséges svédasztal formájában történik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodai wellness részlegben része lehet a zavartalan pihenésben. Lazítson a pezsgőfürdőben és szaunákban (finn és infra) és élvezze a zavartalan kikapcsolódás kellemes pillanatait. Emellett javasoljuk egy frissítő masszázsok széles választékának kipróbálását is. Kényeztesse magát például egy aromaterápiás, egy csokoládés, vagy egy mézes masszázzsal.


SZ19000255 - Hotel

Kikelet Club Hotel ***

Kikelet Club Hotel ***

Fenyő u. 7. , Miskolc-Tapolca
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Gold Park Kft. Cégjegyzékszám: 11584500-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km