Vegye az irányt a csodálatos Dunakanyar felé és szálljon meg a Thermal Hotel Visegrád ****superiorban, ahol álmai wellness üdülése várja. A fényűző hotel saját wellnessrészleggel és termálfürdővel rendelkezik, ahol számos medence, különböző szaunák, egy pezsgőfürdő és egyéb szolgáltatás gondoskodik arról, hogy zavartalanul pihenhessen. Ezenkívül számíthat az ízletes félpanziós ellátásra, a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló animációs valamint sportprogramokra, a fürdőköpeny kölcsönzésre és a fitneszteremhez való hozzáférésre. Ráadásul a 6 év alatti gyermekek ingyenesen szállhatnak meg.

A szálláshelyről

A Thermal Hotel Visegrád ****superior a festői Dunakanyarban, Visegrád és a Pilisi Vadaspark közvetlen közelében fogadja vendégeit. A luxusszálloda környékén felfedezheti a Duna-Ipoly Nemzeti Park (800 m) leghíresebb nevezetességeit, amik közül talán a Rám-szakadék (9,4 km) és a Dobogókő (38,1 km) a legnépszerűbb. Ha télen érkezik utóbbihoz, egy a kezdőknek és gyermekes családoknak is alkalmas síterep szolgáltatásait is igénybe veheti.

Ha a szálloda csodálatos wellnessrészlege nem elégíti ki minden igényét, felkeresheti a kevesebb mint 18 km-re üzemelő Vadas termálfürdőt Párkányban, vagy 26 km-re fekvő Omszki-tavat. Ha városnézésre vágyik, látogasson el a közeli Visegrádba (2,7 km). A történelmi és politikai jelentőségéről híres városban számos történelmi emlékmű tekinthető meg. Ezek közül a leghíresebb a Visegrádi vár, amely a folyó fölötti dombon magasodik a Duna felé.

A szálloda ideális helyen fekszik a Budapest (41 km) vagy Esztergom (24 km) meglátogatásához. A magyar fővárosban olyan lenyűgöző látnivalókat fedezhet fel, mint a Parlament épülete vagy a Halászbástya, vagy csak pihenjen kedvére a számos legendás termálfürdő egyikében. Azt sem bánja majd meg, ha inkább Esztergomot választja. A bazilika és a királyi vár lélegzetelállító látványa mindenképpen megéri a rövid autóutat.

Hol fogok aludni?

A fényűzően berendezett szobákból csodálatos kilátás nyílik a környező természetre. Mindegyikben műholdas TV, széf, minibár, légkondicionáló, erkély és WC-vel, zuhanyzóval, hajszárítóval valamint fürdőköpennyel felszerelt saját fürdőszoba található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében minőségi és friss alapanyagokból készült ételeket kóstolhat. Igény esetén a speciális étrenddel rendelkezők és a gyermekek számára különleges fogásokat is készítenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyógyfürdőjében pezsgőfürdő, finn és infravörös szauna, gőzkabin, tepidáriummal, beltéri, szabadtéri, gyermek- és termálmedenceék várják. Emellett masszázsok és egyéb kezelések is rendelkezésére állnak.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda játszótérrel és játszószobával is rendelkezik, így a legfiatalabb vendégek minden időjárási körülmények között jól szórakozhatnak.


NTAK: SZ19000013

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Thermal Hotel Visegrád ****superior

Lepence völgy 2. , Visegrád
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Thermal Hotel Visegrád Zrt. Cégjegyzékszám: 13-10-040734


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:30-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
14 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Budapest

Budapest Utazási tipp

A magyar főváros az egyik legszebb város Európában és a világban, amelyben több mint száz termálforrás és kút található. Mindenképpen megér egy hosszabb látogatást, nemcsak olyan műemlékek miatt, mint a Királyi Palota (másnéven Budai Vár), a Parlament épülete, a Margit-sziget vagy a Halászbástya, hanem a gazdag kulturális élet, a helyi piac, híres éttermek és egyéb turisztikai látványosságok miatt is. Az említett Budai Vár a Budapesten átfolyó Duna partján helyezkedik el, és az Andrássy sugárúttal együtt szerepel az UNESCO Világörökség listáján.

Mit ne hagyjon ki ha Budapesten jár?

  • Kirándulás a Mátyás templomba a Halászbástya tornyával és csodálatos kilátással a városra
  • Túra a Parlament épületében és környékén
  • Séta a Margit szigeten a Duna közepén, amely tulajdnképpen egy nagy, gondozott park
  • Budapest egyik legfontosabb utcájának, a Váci utcának felfedezése, amely a 19. és 20. század változó építészeti stílusának példája
  • Látogatás a budapesti fürdőkben, például a Széchenyi termálfürdőben, ahol reumát, mozgásszervi, légzőszervi és emésztőrendszeri rendellenességeket, ízületi gyulladást és ideggyulladást kezelnek.
További információ
Parlament
Parlament
Halászbástya
Halászbástya
Tropicarium
Tropicarium