Látogasson el a Debrecentől csak pár kilométerre található Balmazújvárosba, és legyen része egy valódi wellness pihenésben. A Hotel Kamilla**** kényelmes szobákkal, ízletes félpanziós ellátással és a Kamilla termálfürdőbe közvetlen átjárással várja a vendégeit a tökéletes feltöltődés érdekében. Pihenje ki a mindennapok fáradalmait a termál és élménymedencék egyikében.

A Travelking által ellenőrizve

“A béke és a pihenés oázisát fedeztük fel ebben a 4*-os környezetben. Ki kell emelnem a személyzet kedvességét és vendégszeretetét, a tiszta és tágas szobákat, valamint a 24 órában elérhető termálmedencét. Csodálatos volt felfedezni a Hortobágy Nemzeti Parkot, nem beszélve a daru és a szarvasmarha megfigyeléséről - hiszen itt olyan dolgokat láttunk, amelyeket nem minden nap tapasztal meg az ember. Csak ajánlani tudom a Kamilla Hotelben**** való pihenést és remélem, hogy hamarosan visszatérhetek ide az egész családdal. ”

Szabolcs Laza - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Hotel Kamilla **** a festői Balmazújvárosban található, Kelet-Magyarországon. Itt könnyen elfelejtkezhet a mindennapok gondjairól a csodás természeti környezetnek, a barátságos családi légkörnek és a hatalmas gyógyfürdőnek köszönhetően, amely csak néhány lépésre várja a szállodától.

A hotel közvetlenül egy folyosóval kapcsolódik a Kamilla Gyógyfürdőhöz, ahol többek között egy nagy szaunavilág található, amely az ország legnagyobb szaunájával is büszkélkedhet. A gyógyvízben való relaxálás még élvezetesebb, ha egy kerékpáros túra után élvezi a pihentető hatást. Látogasson el például a közeli Hortobágyi Nemzeti Parkba (2 km), amely rendkívüli természeti kincsekkel büszkélkedhet, mivel Európa legnagyobb összefüggő, természetes füves pusztája, A vízi élmények szerelmesei a közeli Hajdúszoboszlóra (21 km) is ellátogathatnak, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található, bel és kültéri aquaparkkal és számtalan óriáscsúszdával.

Debrecen (21 km) szintén egy remek kirándulási célpont lehet, a város nevezetessége a Nagytemplom, amely az ország legnagyobb szentélye. Látogatásakor érdemes egy sétát tennie az egyetem parkjában, vagy a Nagyerdőben, valamint a híres debreceni gulyást se hagyja ki.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba egy franciaággyal (180x200 cm) vagy két különálló ággyal (90x200 cm) van felszerelve, emellett lehetőség van egy pótágy elhelyezésére is. A szobához egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik, hajszárítóval, fürdőköpennyel és piperecikkekkel. Egyéb felszereltségek: légkondicionáló, TV, széf, minibár, telefon, WiFi kapcsolat és íróasztal.

A Deluxe szoba tágasabb, mint a Superior szoba és a franciaágyon (180x200 cm) kívül egy kanapé is található benne, amely pótágyként is kialakítható akár plusz két személy számára is. A szobában zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, piperecikkekkel és fürdőköpennyel, valamint légkondicionáló, TV, íróasztal, széf, minibár és WiFi csatlakozás is található.

Ha Ön ennél is többre vágyik, akkor a francággyal és pezsgőfürdővel rendelkező Superior szoba lehet a tökéletes választás. A klasszikus szobán kívül, egy privát wellness-központként is szolgál, köszönhetően a fürdőszobában található pezsgőfürdőnek és infraszaunának. Természetesen klasszikus zuhanyzó, hajszárító, fürdőköpeny és piperecikkek is tartoznak hozzá. A hálószobában egy kényelmes franciaágy (180x200 cm) és egy kanapé is található, amely további 2 fő részére is alkalmas lehet, valamint légkondicionáló, TV, minibár, széf, íróasztal és WiFi kapcsolat is a rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos Kamilla étterem ízletes magyar és nemzetközi ételeket kínál, így a hideg és meleg fogások széles választékából a saját ízlése szerint válogathat.

Kapcsolódjon ki kedvenc itala mellett a Kamilla bárban, ahol az itallap a helyi és nemzetközi borok, szeszes italok, sörök és üdítők széles választékát kínálja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda büszkesége a csodálatos Kamilla Gyógyfürdő, amely egy folyosóval összeköttetésben áll a hotellel. A fürdő létesítményei között pezsgőfürdők, Kneipp-taposók, az úszás szerelmeseinek pedig egy teljes kül- és beltéri medencekomplexum áll rendelkezésre, amely úszó-, élmény-, gyermek- és nyári strandmedencéket is kínál. A szaunavilágban, kipróbálhatja a finn- bio-, infra- vagy sós szaunákat és a gőzfürdőt. Egy egészen egyedülálló kuriózum továbbá a Kelo szauna, amelyet több száz éves fenyőfákból épült.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A környék sík vidéke tökéletes a kerékpáros kirándulásokhoz. Ha szeretné a környező vidéket két keréken felfedezni, a szálloda recepcióján térítésmentes kerékpárhasználatra is van lehetősége.


A szálloda NTAK száma: SZ21000775

Hotel Kamilla ****

Hotel Kamilla ****

Kastélykert utca 1-2. , Balmazújváros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Balmazújvárosi Turisztikai és Szolgáltató Kft Cégjegyzékszám: 09-09-032334


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
18 km