Töltődjön fel a Csilla Apartmanházban és élvezze a tökéletes pihentető nyaralást, amely Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexumától, a hajdúszoboszlói Hungarospatól mindössze néhány lépésre, Debrecen csodálatos városától és a varázslatos Hortobágyi Nemzeti Parktól pedig néhány kilométerre található. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátás, valamint egy saját konyhával felszerelt modern apartman várja.

A szálláshelyről

A Csilla Apartmanház a népszerű magyar fürdővárosban, Hajdúszoboszlón található, mindössze 100 méterre a városi sétánytól. Az apartman kiváló helyszíne lehet a nyugodt pihenésnek, a környező természet és a látnivalók pedig biztosan elvarázsolják majd.

Hajdúszoboszló fő látványossága a Hungarospa gyógyfürdő (700 m), de a város a vízi attrakciókon kívül más érdekes látnivalókat is kínál. Felfedezhet számos érdekes múzeumot is mint például a Géptár - Műszaki-Közlekedési és Mezőgazdasági Eszközök Kiállítását (1,8 km), a történelmi uralkodóról elnevezett Bocskai István Múzeumot (2,2 km) vagy ellátogathat a Gazdaházba, amely a helyiek által Czeglédy házként ismert hagyományos népi lakóház (3,3 km), ahol tovább élnek a régiek hagyományai, a programokon pedig kipróbálható a hagyományos népi kézművesség számos fajtája is. A gyerekek és felnőttek egyaránt örömmel felfedezhetik a Fordított Házat, ahol a látogatók megtapasztalhatják, hogy milyen is a "fordított élet", a plafonon járhatnak és mindent fejjel lefelé állva láthatnak. A házikó témája egy elvarázsolt mesevilág, ez alapján lett kicsinosítva és berendezve is.

Tegyen egy kirándulást Debrecen városába (20,8 km), amely tele van történelmi emlékekkel, köztük a 19. századból származó Debreceni Református Nagytemplom vagy a gyönyörű Grand Hotel Aranybika, amely Magyarország egyik legrégebbi szállodája. Ne hagyja ki a Debreceni Nagyerdő meglátogatását sem. A természetvédelmi területnek nyilvánított Nagyerdei Park, a Víztorony és a szabadtéri színpad egyaránt várja a kikapcsolódni vágyókat, a botanikus kert és a Békás-tó pedig a természet szerelmeseit hívogatja. Itt található az Aquaticum is, amelyben élményfürdő, termálfürdő, gyógyászat és szaunavilág is működik, a nyári szezonban pedig strandfürdővel egészül ki. A természeti szépségek csodálóit hazánk első nemzeti parkja, a Hortobágyi Nemzeti Park (17 km) várja, amelyet sziki gyepek és legelők, löszpuszták, ártéri erdők és ligetek, valamint egy mocsarakból, tavakból és holtágakból álló „vízország” alkotja, amelyben 342 madárfaj figyelhető meg.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, 2 - 4 fős apartmanban lesz, amelyhez egy privát zuhanyzós fürdőszoba és egy saját teljesen felszerelt konyhasarok (tűzhely, mosogató, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és vízforraló) tartozik. Az apartman TV-vel és természetesen WiFi kapcsolattal rendelkezik, a tágas teraszról pedig megcsodálhatja a csodás környéket.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy finom büféreggelivel közvetlenül az apartmanban, majd látogasson el a vendégház melletti partner étterembe, ahol egy kellemes ebédet is elfogyaszthat, vagy ha előre jelzi, akkor az apartmanba is kérheti rendelését. Az apartmanban egy saját felszerelt konyha és grillező is rendelkezésére áll, ahol ha kedve támad, elkészítheti családja kedvenc ételeit.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódáshoz látogasson el a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, amely Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. Az Aqua-Palace élményfürdő egész évben 15 medencével (barlangi, római, trópusi, tengeri és egyéb) várja a vendégeket. A fürdő területén található gyógyfürdőben, több mint negyven féle kezelés áll az idelátogatók rendelkezésére. Szezonális nyitvatartása van az uszodának, strandnak, valamint a csúszdás aquaparknak. A fürdő területén rendszeresen különböző kulturális rendezvényeket és fesztiválokat is tartanak.


EG22037402 - Apartman

Csilla Apartmanház

Csilla Apartmanház

Bánomkerti u. 20. , Hajdúszoboszló
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
MIRA-ALINA Bt. Cégjegyzékszám: 09-06-015962


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
9:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
0,7 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
0,7 km