Az egészség mindenekfelett! A 4 csillagos Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék szívében található, nem messze Budapesttől. A szállodában különleges figyelmet fordítanak a vendégek egészségére. Ez nem csak az étlapjukból vehető észre, hanem a számtalan wellness és fitnesz lehetőségből is. Pihenjen a hatalmas wellness-részlegben, edzzen a modern edzőteremben, vagy bowlingozzon, squashozzon, valamint focizhat is barátaival vagy gyermekeivel. Utalványunknak köszönhetően félpanziós/teljes ellátás várja.

A szálláshelyről

A Szépia Bio & Art Hotel **** a magyarországi Zsámbék városának csendes környezetében található. Egyedülálló szállás művészi enteriőrrel, finom ételek egészséges életmóddal és rengeteg sportolási lehetőséggel várja Önt. A szálloda csak 30 km-re található Budapesttől, így ideális kiindulópont a magyar főváros szépségeinek felfedezéséhez.

Fedezze fel Zsámbék városát, amely számos érdekes történelmi látnivalóval büszkélkedhet. Látogasson el például az impozáns Premontrei kolostorhoz (2 km), amely 1220-ban épült, és bár ma már romosnak tűnik, Magyarország egyik legfontosabb történelmi épülete. Óbudán megtekintheti a Zichy-kastélyt (1,5 km), ahol a kastély helyiségeinek megtekintése mellett számos gyűjtemény is fellelhető.

A szálloda kiváló helyen található Magyarország fővárosának felfedezéséhez, amely az utóbbi időben nagy érdeklődésnek örvend a világ minden tájáról érkező turisták körében. Budapest központja (30 km) mindössze 30 perc alatt elérhető, így a főváros könnyen megközelíthető célpontja egy egynapos kirándulásnak.

Engedje, hogy elvarázsolja a magyar főváros a lélegzetelállító építészetével. Legnagyobb büszkesége a Parlament (33 km), amely például éjszaka teljesen kivilágítva is teljes pompájában látható. A Duna túloldalán büszkén áll a Budai vár (32 km) vagy a Halászbástya (34 km), amely szintén megér egy látogatást. Kellemes kirándulóhely a hangulatos kávézókkal körülölelt Várnegyed (32 km), amely az UNESCO Világörökség része, valamint a festői Duna-part (31 km) is.

De nem csak az építészet vonzza a látogatókat Budapestre, a helyi termálfürdők is nagy vonzerőt jelentenek. Szánjon egy kis időt a pihenésre a helyi gyógyfürdők egyikében. Látogasson el a Széchenyi fürdőbe (36 km), amely Budapest legnagyobb fürdőkomplexuma, vagy a Gellért fürdőbe (27 km), amely a város egyik nevezetes gyógyfürdője, amelynek épülete a magyarországi szecesszió kiemelkedő alkotása, vagy a Király fürdő (33 km) is megér egy látogatást, amely Budapest egyik legjellegzetesebb gyógyfürdője, amely eredetileg hamam volt.

Hol fogok aludni?

A Standard Plus kétágyas szoba (24 m²) egy privát fürdőszobával, valamint erkéllyel rendelkezik. A szobák felszereltségéhez légkondicionáló, LCD TV, WiFi kapcsolat, mini hűtőszekrény, széf és hajszárító is tartozik. Ezen kívül ebben a szobában egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség plusz 1 fő részére.

A Deluxe szoba (28 m²) szintén privát fürdőszobával és terasszal rendelkezik. Felszereltségéhez légkondicionáló, LCD TV, WiFi kapcsolat, mini hűtőszekrény, széf, telefon és hajszárító is tartozik. Ezen kívül ebben a szobában is van lehetőség egy pótágy elhelyezésére plusz 1 fő részére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos, családi kezekben lévő Nyárfás étterem egy olyan hely, ahol az egészséges táplálkozás elvei szerint elkészített ízletes ételeket fogyaszthatja majd el. Az étterem számításba veszi a különböző igényeket, odafigyel például a vegetáriánusokra, azokra akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy milyen fogásokat esznek, vagy akiknek fontos, hogy friss és helyi eredetű alapanyagokból készüljenek az ételek.

A félpanzió keretében minden nap bőséges büféreggeli, este pedig egy ízletes háromfogásos vacsora várja, amely levest, főételt és desszertet kínál. Ha a teljes ellátást választja, délben egy ízletes két fogásos ebédet is elfogyaszthat, amelyet a menüből választhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegén, ahol pezsgőfürdő (33-34 °C), fedett medence (28-29 °C), valamint nyári időszakban egy szabadtéri medence áll rendelkezésre. A finn szaunában, az aromaterápiás gőzkabinban, valamint a fényterápiás infra szaunában teljesen maga mögött hagyhatja a rohanós hétköznapokat. Ha további kényeztetésre vágyik, akkor próbálja ki a professzionális masszázsok egyikét is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda játszótérrel rendelkezik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportok szerelmesei kipróbálhatják a szálloda részét képező modern fitnesztermet és squash-pályát is. A nyári szezonban pedig szabadon használhatja a teniszpályákat vagy a kisméretű, füves felületű futballpályát. A hosszú estéket bowling játékkal teheti még élvezetesebbé.


SZ19000079 - Hotel

Szépia Bio & Art Hotel ****

Szépia Bio & Art Hotel ****

Nyárfás utca 2. , Zsámbék
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
ESPA Kft. Cégjegyzékszám: 11-09-012091


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
14 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,7 km
Távolság a tengertől
9,6 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
30 km