Pihenéssel teli nyaralásra vágyik? Akkor irány a híres magyar fürdőváros, Gyula és szálljon meg a Corso Boutique Hotel ****-ben, amely mindössze néhány percre található a híres Gyulai Várfürdőtől. Utalványunknak köszönhetően kiváló félpanziós ellátásban lesz része, bőséges svédasztalos reggelivel, valamint ízletes felszolgált vacsorával. A gyógyfürdőben való pihenés mellet, látogasson el a közeli Gyulai várhoz és fedezze fel a környék egyéb gyönyörű látnivalóit is.

A szálláshelyről

A Corso Boutique Hotel **** a híres fürdővárosban Gyulán található. A szállodától mindössze néhány percre (900 m) találja a legnépszerűbb helyi látnivalókat, mint például a Gyulai vár és különösen gyönyörű Gyulai Várfürdőt.

A gyulai gótikus vár Eger és Szigetvár várával együtt az egyik legjobban megerősített középkori épület volt. Ma történelmi múzeumnak a színtere, amely 1964 óta minden nyáron rendszeresen színházi előadásoknak és egyéb kulturális rendezvényeknek ad otthont. A kastélyon és a kastélyparkon kívül további érdekes látnivalók az Anamorfózis szobor (500 m), az egyedülálló Világóra (350 m) és az 1840-ben alapított Százéves Cukrászda (140 m), amely ma cukrászmúzeumként működik.

Látogasson el a gyönyörű templomokhoz - a 18. századi Nádi Boldogasszony Plébániatemplomhoz (200 m), a 19. századi Szent József-templomhoz (750 m) vagy a Szent Miklós román ortodox katedrálishoz (1,2 km). A kultúra szerelmesei megnézhetik a KöröspArt Galériát (600 m) és a festői Kohán Képtárat (500 m), vagy fedezze fel az Erkel Ferenc Emlékházat (700 m) és a Ladics házat (210 m), amely jelenleg a Corvin János Múzeum egyik állandó kiállítása. Látogasson el a város határában található Tanyamúzeumhoz (11,6 km), amelynek rendkívül gazdag gyűjteménye a 20. század fordulóján és első felében élő parasztok életét és termelési kultúráját mutatja be.

Hol fogok aludni?

Szállása egy a 20 modern, stílusosan berendezett szoba egyikében lesz. A szobákat a természet ihlette, melyekhez privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik, valamint természetesen WiFi hozzáféréssel is rendelkeznek.

A Standard szobák franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal rendelkeznek. A szobák felszereltségéhez légkondicionáló, LCD TV, minibár, széf és telefon is tartozik. A fürdőszobában piperecikkek, hajszárító és fürdőköpeny is található.

A Superior szobák tágasabbak (38 m²) egy franciaággyal vagy a 2 egyszemélyes ágy mellett egy kanapéággyal is rendelkeznek, amely így akár plusz 2 fő elhelyezésére is alkalmas. Az alapfelszereltségen (légkondicionáló, TV, minibár, széf, telefon) kívül a szobában DVD-lejátszó és mini hifi-torony is található. Előnye még a szép kilátás az udvarra, az egyik szoba saját terasszal és sarokkáddal ellátott fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszobában piperecikkek, hajszárító és fürdőköpeny is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményekről a **szálloda büféreggelije gondoskodik, amely során helyi specialitásokat és a nemzetközi ételeket kóstolhat meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyöngyszeme a Corso Kincse wellness részleg, amely hidromasszázs pezsgőfürdővel (35-36 °C), SpaPro masszázsággyal és 5 féle szaunával - infraszauna, finn szauna, gőzkabin, sókamra és aromakabin - várja a vendégeket.

Próbálja ki a közeli Várfürdőt is, amelyet Magyarország egyik legszebb fürdőjének tartanak. Látogasson el az Aquapalotába, ahol pihenő-, élmény-, pezsgő- és gyermekmedencékkel, csúszdákkal és egyéb attrakciókkal, fedett és szabadtéri medencékkel, szabadtéri gyermekvilággal várják, valamint ha további kényeztetésre vágyik, akkor ne hagyja ki a Castello Szaunaparkot sem a finn, gőz-, infra- és panoráma szaunákkal, valamint a különleges Bástya- és Panoráma-szaunákkal.


SZ19000367

Corso Boutique Hotel ****

Corso Boutique Hotel ****

Megyeház utca 1 , Gyula
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Benefit Work Kft. Cégjegyzékszám: 0409012879


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 2 500 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
1 km