Szeretne a természetben pihenni, de nem szeretne lemondani a kényelemről és a luxus körülményekről? Irány Noszvaj, ahol a lenyűgöző hangulatú fából készült Superior Lombház várja a pihenni vágyókat! Zajvédő falak, privát szabadtéri pezsgőfürdővel felszerelt terasz, légkondicionáló és dizájnos belső tér - ez tényleg nem a szokásos kis faház. Ráadásul minden napját romantikus hangulatban kettesben kezdheti párjával. A ház hídján található Breakfast box-ban mindenféle fiomsággal készülnek, illetve, hogy a kényeztetést fokozza, feltöltődhet a panoráma szaunában. Minden vendég számára ingyenesen használható kerékpár áll rendelkezésre. Felfedezheti a környéket is, látogasson el például a közeli fürdővárosokba, Egerbe és Bogácsra.

A szálláshelyről

A stílusos Treehouses Noszvaj lombház a Bükk-hegység lábánál fekvő Noszvaj falu zöld környezetében épült. Teljes magányban élvezheti a pihenést, de igazi luxus körülmények között, egy kényelmes lombházban. Fedezze fel a környék érdekes látnivalóit is - látogasson el például a De La Motte (2,2 km) kastélyba, ahol megcsodálhatja a gyönyörű kastélykertet és a beltéri kiállításokat, köztük a kastélytörténeti kiállítást. Vagy látogasson el az Attila-kúthoz (1 km), és élvezze a friss erdei levegőt, Noszvaj állítólag Magyarország legtisztább levegőjű települése.

Kevesebb, mint 8 km-re található Bogács fürdővárosa a híres termálfürdőjével, ahol 9 gyógyvízzel teli medencében pihenhet. Kicsit távolabb egy másik népszerű város, Eger (9,6 km) található, amely Magyarország egyik leglátogatottabb helye. Látogasson el az Egri termálfürdőbe, vagy a csodálatos Törökfürdőbe, amely teljesen lenyűgözi majd a keleti belső terével. A középkori Eger vára, amely jelenleg a Dobó István Vármúzeumnak ad otthont, és más érdekes látnivalók, mint az Egri Csillagvizsgáló, az egri Road Beatles Múzeum és a Marcipán Múzeum szintén a város főbb látnivalói közé tartoznak.

Hol fogok aludni?

Szállása a Superior luxus lombházban lesz, ahol egy 38 m²-es kétágyas hálószoba, nappali síkképernyős TV-vel, minibárral, konyha (mikrohullámú sütő, kávéfőző), külön WC és zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval található. A tágas teraszról csodálatos kilátás nyílik a környékre, valamint légkondicionáló, zajvédő falak és WiFi hozzáférés gondoskodik a tökéletes kényelemről, valamint fürdőköpeny, papucs és törölköző is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel házhoz szállított reggelivel (Breakfast box) várják, a csomagban pedig mindent megtalál, ami egy kiadós reggelihez szükséges, mint például friss pékárú, zöldségek, házi felvágottak, sajtok, vaj, tojás, krémek, lekvárok, zabkása, gyümölcsök, joghurt, tea, kávé, gyümölcslé, turmixok, tej és méz. Így tényleg garantált, hogy a nap jól induljon.

A faházban található saját konyhasarokban pedig elkészítheti az egyszerűbb harapnivalókat napközben, a minibárban pedig snackeket, üdítőket, sört és bort talál. Érdemes felfedezni a környéken található éttermeket, a népszerűek közé tartozik a Nomád Étterem (290 m) és a Rozmaring Pizzéria és Étterem (200 m).

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a privát pezsgőfürdővel felszerelt tágas kültéri teraszon és élvezze a tökéletes pihenést a zöld fák között. Ha további kényeztetésre vágyik, akkor a panorámás finn szaunát is kipróbálhatja, ahonnan lenyűgöző kilátásban lesz része a síkfőkúti tavakra, amelyet egyébként 10:00 és 18:00 óra között használhat.


EG19018890

Treehouses Noszvaj

Treehouses Noszvaj

Tósétány utca 20-22 , Noszvaj
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Lameapte Kft. Cégjegyzékszám: 1009036337


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Távolság a fürdőtől
13 km
Busz megálló
0,2 km