Látogasson el Hévízre, és élvezze a pihenést a híres tófürdőnél, valamint fedezze fel a Balaton környékét, amely csupán néhány kilométerre található. A Park Hotel Hévíz *** szállodában hangulatos szobával és bőséges félpanziós ellátással várják. Az igazi kuriózumnak számító, jótékony termál tó pedig mindössze 250 méterre található.

A szálláshelyről

A Park Hotel *** a festői Hévíz városának központjában található, mindössze 250 m-re a híres Hévízi Tófürdőtől. Gyönyörű sétákat tehet a városban és felfedezheti a Balatont is.

A Hévízi Tófürdő a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava, igazi kuriózum a fürdők világában. Magyarország talán leghíresebb fürdője. A tó ásványi anyagokkal teli vize mindig kellemesen meleg, nyáron akár 38 °C, télen 25 °C körüli hőmérsékletű, amely számos gyógyhatással bír. Különösen az idegrendszeri vagy mozgásszervi problémákra van jótékony hatással.

Ha belülről szeretné alkalmazni a gyógyító kúrát, menjen el a Rákóczi úton található gyógyvizes ivókúthoz. A szemét és az ízlelőbimbóit is megörvendezteti, ha tesz egy látogatást a Termelői piacra, ahol megkóstolhatja a legfinomabb helyi finomságokat. Egy italért pedig irány az Egregyi szőlőskert, amely híres borkóstolóiról.

Kiránduljon el a közeli Keszthelyre, közvetlenül a Balaton partjára. A magyar tenger és a vízi sportok mellett városnézés és kultúra is várja, például a "magyar Versailles"-nak becézett Festetics-kastély megtekintése a Helikon Múzeummal. Megtalálható még itt a Georgikon - Európa első mezőgazdasági egyeteme, a Marcipán Múzeum, a Balatoni Múzeum és az 1864-ben épült termálfürdő.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda változatos svédasztalos reggelit kínál, amely során az Ön kedvenc ételeit választhatja ki. Vacsorára a hagyományos magyar konyha fogásait, valamint nemzetközi ételeket a népszerű Liget Étteremben fogyaszthat, amely kb. 200 m-re található a szállodától.


SZ24093669 - Hotel

Park Hotel Hévíz ***

Park Hotel Hévíz ***

Petőfi Sándor u. 26. , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
FE Villa Part Home Kft. Cégjegyzékszám: 20-09-078003


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető - kizárólag kistestű fajták
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes - 300 méterre a szállodától

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
0,4 km