A Bükki Nemzeti Park, Eger látnivalói és gyógyfürdői vagy akár a híres De La Motte kastély - mindezt és még sok minden mást is könnyen felfedezhet, ha a Bianka Apartmanban száll meg! Szállása egy teljes értékű konyhával felszerelt szoba vagy apartman lesz. A számos kirándulóhely mellett a Bogácsi Termálfürdő medencéi is várják, ahová a csomag részeként ingyenesen léphet be!

A szálláshelyről

A Bianka Apartman Bogács bájos városában, a Bükk hegység lábánál fogadja vendégeit. A népszerű helyi termálfürdő csak egy rövid sétára (1,3 km) található a szállástól. Ahogy a gyönyörű gótikus templomhoz, a Millenniumi-kilátóhoz (1,5 km) és a közeli víztározóhoz (2,6 km), sem kell sokkal meszebbre utazni. Ráadásul a noszvaji De La Motte kastély (6,8 km) is szinte a szomszédban van.

A történelmi látnivalókért érdemes Eger (18,7 km) felé venni az irányt, ahol egy minaret, egy csillagvizsgáló és csodálatos barokk paloták várják a turistákat. Meglátogathatja a Marcipánmúzeumot is, de a város gyöngyszeme a több mint 400 éves Törökfürdő és a legendás Egri vár. Kicsit távolabb fekszik Egerszalók városa (26,2 km) amit a remek fürdőközpont mellett az egyedülálló Só-domb miatt keresnek fel az utazók.

Inkább a természetben barangolna? Akkor fedezze fel a Bükk legszebb látnivalóit. Rövid sétával elérhető például a Tardi-legelő természetvédelmi terület (5,6 km) vagy a Suba-lyuk barlang (7,5 km), ahol a neandervölgyi ember által hátrahagyott nyomokat is megtekintheti.

Ha pedig a borászatért rajong akkor Cserépfalu (5,2 km) 200 történelmi borospincéjét, és az Egri Szépasszony-völgyet semmiképpen se hagyja ki.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz látogasson el a Bogácsi termálfürdőbe. A tizenegy medencéből hatot kénes termálvíz tölt meg. A 76 °C-os, 500 méter mélyről fakadó víz jótékony hatást gyakorol a reumatikus betegségekre, és ivókúrákhoz is ajánlják. A gőz belélegzése pedig hörghurut esetén nyújthat nagy segítséget. Ezenkívül a fürdőben gyermek-, élmény és úszómedence is található.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára gyermekfürdőkád és etetőszék áll rendelkezésre.


NTAK: EG23079934

Bianka Apartman

Bianka Apartman

Andronak utca 23. , Bogács
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
WS Resorts Kft. Cégjegyzékszám: 12-09-012667


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,8 km

Utazási tippek

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő Utazási tipp

A magyarországi Bogács város termálfürdői nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem kikapcsolódást is ígérnek a gyógyvízben. A helyi forrás kalciumot, magnéziumot és egyéb jótékony anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a reumás, ízületi és a nőgyógyászati ​​problémákban vagy bőrbetegségek elleni küzdelemben. Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdőben 4 termálmedencében pihenhet, 35–37 °C körüli vízhőmérséklettel. A nyári szezonban 9 medencét is várja a látogatókat - 6 termálmedence, egy úszó és két gyermekmedence. A gyermekek különösen élvezni fogják a csúszdákat. A legnépszerűbbek közé tartozik a 20 m hosszú tölcsérvégű "Spacehole" csúszda vagy a "Wawe slide".

További információ
Bükki Nemzeti Park
Bükki Nemzeti Park
Eger
Eger
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő