Kiváló pihenésben lehet része Besenyőfalu termál élményfürdőjének közelében. A Gazdovský dvor Panzió hagyományos szlovák éttermében igazi házias ízeket élvezhet a félpanziós ellátás keretein belül. A csomagot ezen felül regionális kedvezménykártyával bővítettük ki, amelynek köszönhetően közelebbről is megismerheti Liptó térségét.

A szálláshelyről

A stílusos Gazdovský dvor Panzió Besenyőfaluban épült, az Alacsony-Tátra káprázatos környezetében. A panzió egy karnyújtásnyira fekszik a Gino Paradise élményfürdőtől (1 km) és a Szentmáriai-víztározótól (5,7 km).

Hol fogok aludni?

Szállás fabútorokkal berendezett, kézzel kötött fügönyökkel árnyékolt, házilag készített szőnyeggel és tollpaplanokkal ellátott szobában. További kényelmét a televízió és a WiFi kapcsolat, és saját fürdőszoba biztosítják. Némely szobák tágas terasszal is rendelkeznek. A panzió összesen 8 szobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió tulajdonosai nagy figyelmet szentelnek az étterem családias hangulatára és az ételek hagyományos elkészítésére. Kóstolja meg például a híres juhtúrós galuskát, esetleg a házi sajtokat. Esténként a kandalló mellett, vagy a bárban ücsörögve relaxálhat. Nyáron látogassa meg a grillteraszt is és élvezze a kacsából készült specialitásokat.

Penzión Gazdovský dvor

Penzión Gazdovský dvor

Bešeňová 159 , Bešeňová
Szlovákia

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
2,3 km
Sípálya
16 km