Pihenés a szlovák gyógyfürdők közelében

Fedezze fel a szlovákiai termálfürdők gyógyító hatásait és látogasson el a híres Bellegszencse, Pöstyén, Bajmóc, Nagymegyer és más, közeli szlovákiai fürdővárosokba. Kínálatunkban remek áron nagyszerű szolgáltatásokra és egyedülálló élményekre számíthat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 27 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat


Szlovákia nem csak fenséges hegyek, égbe nyúló kilátók és a finom ételek hazája. Számos csodálatos termálfürdőt is meglátogathat, amelyek gyógyvízzel teli forrásokra épültek. Engedjen a fürdővárosok gyönyörű építészetének, és csábuljon el egy gyógyító kezelésekkel teli szlovákiai kikapcsolódásra.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szállást a szlovákiai gyógyfürdőknél?

A gyógyfürdőben való tartózkodás egyértelműen első osztályú szolgáltatásokkal, jótékony kezelésekkel és kiváló ételekkel jár együtt. Ha ezen felül mégis valami extrát szeretne, válasszon luxus üdüléseink közül. Kényeztesse magát úgy, mint egy filmsztárt. Tegye még élvezetesebbé az együttlétet a párjával a csak kettőjüknek szóló kezelésekkel, és töltődjenek fel egy romantikus üdüléssel egy szlovákiai gyógyfürdőben.

Az idősebb korosztály számára, akik a gondtalan nyugdíjas éveikben vannak, értékelni fogják a gyógyfürdő közelében lévő kényelmes szállásokat, a különleges igényeknek megfelelő étkezést és a gyógyászati kezeléseket. Mindezek biztosítják, hogy a gyógyfürdői pihenést, garantáltan élvezhessék.

Hol találja a legjobb gyógyfürdői helyszíneket Szlovákiában?

A gyógyfürdői kikapcsolódás során felfedezheti a különböző szlovákiai városokat , amelyek gyógyító termálvizeikről híresek. A fürdővárosban való séta és a nem hagyományos török hammamban való pihenés Trencsénteplic városában várja Önt. A legmodernebb létesítményeket és kezeléseket Nemőcön élvezheti. A gyönyörű helyek szerelmesei ne hagyják ki Gyűgy vagy Pöstyén meglátogatását, amely építészeti és természeti emlékeiről ismert. Mindenképpen látogasson el Bellegszencsére, amely a holt-tengeri vízhez hasonlítható termálvízzel büszkélkedhet.