Pihenjen velünk a nemrégiben épült nemőci gyógyfürdőben és szálljon meg a Balnea Grand **** fürdőház kényelmesen berendezett Klasik szobáinak egyikében. A csomag a szálláson kívül teljes panziós ellátást, ivókúrát, orvosi kivizsgálást, a termálvizes wellness és a sókamra használatát tartalmazza. Nemőcről úgy fog hazatérni, mintha újjászületett volna.

A szálláshelyről

A nemőci gyógyfürdő egy romantikus tavacskával tarkított erdei parkban épült, ennek köszönhetően tökéletes pihenést biztosít vendégeinknek. A fürdő területén több felújított fürdőházzal is találkozhat, amelyek név szerint a Manín, Caritas I, Caritas II, Veritas és a Salvator. A fürdőházaktól 150 m-re épült a Blande Grand főépület, amely orvosi rendelőnek, a Fiesta étkezdének, wellness központnak, fitness teremnek és étteremnek ad otthont, illetve itt folyik a gyógykezelések többsége is.

A gyógykezelések után a közeli Nosice víztározó körül sétálgathat, vagy rövidebb túrákon vehet részt, amelyek során megmászhatja a Holíš dombot, vagy meglátogathatja a Szent Mária kápolnát. A téli hónapokban a fürdőházak melegét és kényelmét élvezheti.

Hol fogok aludni?

Szállás a Balnea Grand főépületben, vagy a közeli fürdőházak egyikében. A Balnea Grand épületben kényelmes kétágyas szobák egyike várja, a teljes kapacitás 40 fő. A szobák műholdas televízióval, telefonnal, WiFi kapcsolattal, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, saját fürdőszobával és légkondicionálóval (csak a déli irányba néző szobák esetében) rendelkeznek. A víztározóra néző, nappalival, hálószobával, erkéllyel és légkondicionálóval rendelkező apartmanok felszereltsége azonos. A tágasabb LUX szobák erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a környező tájra. A Klasik szobák erkéllyel nem rendelkeznek, viszont a légkondicionáló fel lettek szerelve. Az emeleten lévő szobákba lift segítségével juthat el.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kiváló ételeket a helyi étteremben élvezheti. A teljes panzió a Balnea Grand főépület Fiesta étkezdéjében kerül tálalásra, büféasztalok formájában. Az étterem étlapjáról, amely húsból készült, húsmentes, édes és sós ételeket is tartalmaz mindenki tud majd választani. Amennyiben a kiváló ételek mellett kellemes időtöltésre is vágyik, úgy látogassa meg az Impresia éttermet, amely könyvekben gazdag könyvtárral, káprázatos kilátással, és főleg minőségi ételekkel és borokkal várja vendégeit. Ne felejtse el meglátogatni a Standard étkezdét és a Cafeteria Paris kávézót sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nemőci gyógyfürdőben wellness élményekben és gyógykezelésekben sem lesz hiánya. A Balnea Grand főépület wellness részlege a kellemes, 33 - 35 °C hőmérsékletű termálvíz által biztosítja a tökéletes kikapcsolódást. A gyógyvíz előnyös hatásait a pezsgőfürdőkben, mediterrán zuhanyokban, vagy a masszázsfejekkel ellátott medencében élvezheti. Látogassa meg a gyógynövényes, finn és infraszaunát, illetve a gőzkamrát is. A kezeléseket tapasztalt személyzet végzi orvosi felügyelet mellett. A nemőci gyógyfürdőből úgy fog hazatérni, mintha újjászületett volna.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a játszósarokban élhetik ki magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A nemőci gyógyfürdőben a kezelések és a wellnessezés után sem fog unatkozni. Szórakozását a bowling, biliárd, vagy az asztalitenisz biztosítja, esetleg ellátogathat a helyi bárba is. A csendesebb időtöltés kedvelőit az olvasószoba várja.

Lázeňský dům Balnea Grand ****

Lázeňský dům Balnea Grand ****

Nimnica - kúpele 239 , Nimnica
Szlovákia

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás díja legfeljebb 5 napos tartózkodás esetén 3 €/nap, 6 és több napos tartózkodás esetén pedig 1,6 €/nap.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Wellness
Fedett medence
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Fitness
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
1,4 km
Aquapark
40 km