Egy aktív pihenésre vágyik, ahol festői tájakon kirándulhat, vagy gurulhat két keréken? Nem kell messzebb menni, mint Szlovákia, ahol a Tátra festői csúcsai között élvezheti a hegyi levegő és a természetben való mozgás jótékony hatásait! A Ždiaranka Panzió a nemzeti parkok ölelésében épült, és a tradicionális faház az otthonos légkör mellett korlátlan wellnessel és félpanziós ellátással is várja vendégeit.

A szálláshelyről

A stílusos Ždiaranka Panzió *** Zsgyár városában épült a Bélai-Tátra és a Szepesi-Magura fennséges hegycsúcsainak védelmében. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően csak egy karnyújtásnyira lesz a leghíresebb látnivalóktól. Ezek közé tartozik a 7 perc autóútra található Bachledka lombkorona ösvény, vagy a 11 perc autóútra elhelyezkedő Bélai barlang (Belianska jaskyňa). Túrázzon egy jót a Bélai-Tátrában és hódítsa meg a Slodičovský-csúcsot, vagy a Magurkát, kellemes sétában lehet része a panzió környékének felfedezése közben is.

Tegyen egy rövid túrát a Slodičovský hegynél (4,1 km) és sétáljon a Monkova völgy (4 km) természetjáró tanösvényen, nézze meg a hagyományos viseleteket és más kiállítási tárgyakat a Zsgyári Múzeumban (2,1 km), vagy tegyen egy kirándulást Stará Ľubovňa (44 km) városába, és fedezze fel a helyi történelmi skanzent, vagy a 13-14. századi Ľubovňa várat. A vízi szórakozásért látogasson el a AquaCity Poprad (33 km) víziparkba, míg a termálvízben való nagyszerű kikapcsolódás a Vrbov termálpark (30,9 km), a Vyšné Ružbachy fürdő (36,1 km) vagy a Tatranská Bukovina (18,2 km) termálfürdői várják.

A téli sport rajongóit a közeli síközpontok várják, mint például a Strachan síközpont, amely mindössze 70 m-re található a vendégháztól. Kipróbálhatja a Strednica síközpontot (1,1 km), vagy a Bachledka Ski & Sun síterepet (6,2 km), amely télen és nyáron is rengeteg látnivalót kínál, vagy menjen el Tátralomnicra (19 km), ahol meghódíthatja Szlovákia leghosszabb sípályáját is.

Hol fogok aludni?

A szállása a 13 kényelmes, két-, három-, vagy akár négy pótágy elhelyezésére is alkalmas szobák egyikében lesz. Az összes szoba rendelkezik műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal és hegyvidéki stílusú masszív fa bútorokkal, melyek egyedülálló hangulatot kölcsönöznek a panziónak. Természetesen a szobákból nem hiányozhat a privát fürdőszoba sem.

Amennyiben tágasabb szobára vágyik, úgy a Rustikal szoba foglalását ajánljuk..

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Látogassa meg a panzióban található Ždiaranka éttermet, ahol a hagyományos szlovák és a nemzetközi konyha ételeit kóstolhatja meg. Reggelente a bőséges büféreggeli, esténként pedig a menüválasztásos vacsora várja.

Ha pedig csak a Tárára nyíló kilátásban szeretne gyönyörködni, és ejtőzni, kóstolja meg a Poronec kávézó süteményeit, vagy ízlelje meg a bár italait.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy aktív nap után lazuljon el a panzió medencéjében, amelyben számos masszázsfúvóka és vízi élményelem segíti a pihenést. Döljön hátra és gyönyörködjön a Tátra hegycsúcsaira nyíló panorámájában miközben a kellemes víz ringatja. Kipróbálhatja a pezsgőfürdőt és lazíthat a finn szaunában is. Ha szeretne egy kicsit megpihenni, a wellness részleg relaxációs zónája az ön kényelmét szolgálja. Ha pedig igazán szeretné kényeztetni magát, javasoljuk, hogy foglaljon egy csodás masszázst.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Ždiaranka Panzió a legkisebb vendégeire is gondolt. Nyáron a kinti trambulinon élhetik ki magukat, további szórakozásukat pedig a társasjátékok biztosítják.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzióban lehetőség nyílik a kerékpárkölcsönzésre is így nem kell bajlódnia a kerékpárhordozó felszerelésével. Fedezze fel a környék látnivalóit, vagy csak gyönyörködjön a Tátra látványában kétkerékről. Az est befejezéseként hívja ki barátait vagy családtagjait egy biliárd partyra a panzió éttermében.

Penzion Ždiaranka

Penzion Ždiaranka

Ždiar 666 , Ždiar
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Pavel Bachleda - BAPAS Cégjegyzékszám: 17289700


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,7 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
33,1 km
Sípálya
100 m
Sífutás
1,2 km

Utazási tippek

Bachledka lombkorona ösvény

Bachledka lombkorona ösvény Utazási tipp

A Bachledka lombkorona ösvény a Pieninek Nemzeti Park szívében épült. A korlátlanul megközelíthető ösvény hossza meghaladja a 600 métert és a helyi káprázatos természeti kincseket hivatott bemutatni. A lombkorona ösvény az egész évben nyitva tart, a felnőtt belépő ára 8 € és kommentált körbevezetésre is van lehetőség.

További információ
Bélai barlang
Bélai barlang
Néprajzi múzeum - Ždiarský dom
Néprajzi múzeum - Ždiarský dom
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs