Tökéletes családi kikapcsolódás várja a tátralomnici Vila Borievka-ban. A szobában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és vízforraló található, és félpanziós ellátás is igényelhető. A tartózkodás ideje alatt ingyenes kerékpártárolás, valamint ingyenes kávé és tea biztosított. Gyermekei pedig 6 éves korig ingyenesen tarthatnak Önnel. A mindössze 1 km-re található modern síközpontban pedig a kirándulások és síelések közben felfedezheti a Magas-Tátra szépségeit.

A szálláshelyről

A Vila Borievka *** Tátralomnicban található, ahol a gyönyörű építészet és a helyszín hangulata már érkezéskor elvarázsol mindenkit. A környék összes látnivalója a közelben található - a bobpálya (150 m), a Tátrai Természeti Kiállítás (500 m) és a felvonó a Lomnici-csúcsra (1 km) és más (nem csak) természeti látnivalók. Utazzon el és tegyen egy gyönyörű sétát a Kő-pataki-tó körül, télen pedig síeljen a paradicsomi lejtőkön.

Télen hódítsa meg a sípályákat a Tátralomnici (1,8 km), Ótátrafüredi (7,2 km) és a Csorbatavi (23,1 km) síközpontokban. Tátralomnicon található Szlovákia leghosszabb és legnagyobb függőleges eséssel rendelkező sípályája. Ótátrafüreden a síelés mellett snowtubing, szánkózás és más szórakoztató tevékenységek is várják. A Csorbatavi síközpont pedig 26 km karbantartott sífutópályát kínál.

Természetesen más természeti és történelmi szépségekben sincs itt hiány, alig több mint 11 km-re a szállodától fekszik a gyönyörű Hideg-patak vízesése, Ótátrafüred városa pedig, kötélpályájával és a trükkös Tricklandia-val mindössze 9 km-re. Poprád és a híres AquaCity Poprad csupán 25 perc, valamint a Vrbov-i Thermálfürdő 19 perc alatt érhető el autóval.

Hol fogok aludni?

Szállása a 7 szoba egyikében lesz, amely luxus felszereltséggel, egyedi bútorokkal, széffel és praktikus szárítóval rendelkezik. Természetesen TV, WiFi csatlakozás, hűtőszekrény, vízforraló és mikrohullámú sütő is található a szobákban. Van továbbá egy fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval.

Ami a Vila Borievka ***-t más szálláshelyektől megkülönbözteti, az a valóban fontos részletekre fordított figyelem. A szobákban minőségi ortopéd matracok, antiallergén paplanok és párnák, és nem utolsósorban damaszt ágynemű várja a vendégeket.

  • A kétágyas szoba a földszinten 15 m²-es, és egy franciaággyal rendelkezik.

  • Az emeleti, pótágyazható kétágyas szoba 18 m²-es, és a franciaágyon kívül egy kanapéval (150x200 cm) is rendelkezik, amely pótágyként használható legfeljebb 2 személy számára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Villa Borievka *** nem rendelkezik étteremmel de a közelében számos kiváló étterem található, mint például a Ponderossa Steak house, a SALUS Pub és a Hotel Tulipán étterme.

Vila Borievka ***

Vila Borievka ***

Tatranská Lomnica 14648 , Vysoké Tatry
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
DZ Trading, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36847828


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Sípálya
1,2 km