Feledkezzen meg a mindennapok gondjairól és élvezze a pihenést a Magas-Tátrában. Szálljon meg a Tatragolf Mountain Resortban ****, ahol gyermekét 6 éves korig ingyenesen elszállásoljuk. Kényelmét a konyhasarokkal ellátott modern apartmanok és az AquaCity Poprad élményfürdőbe szóló 25%-os kedvezmény szolgálják.

A szálláshelyről

A Tatragolf Mountain Resort **** Kakaslomnicon épült és pazar szálláshelyet kínál modern apartmanokban, illetve remek kiindulási pontként szolgál a Magas-Tátra felfedezéséhez. Ha fürdőzni támad kedve látogasson el az AquaFun parkba, AquaCity Poprad élményfürdőbe (10 km), vagy a Ménhárdi (Vrbov) Termálfürdőbe (10 km). Ne feledkezzen meg a gyönyörű történelmi Késmárk (9 km) városáról sem. Az üdülőhely közelében sífelvonók és síközpontok is találhatóak, a legközelebbit mindössze 7 km-re találja Tátralomnicon.

Hol fogok aludni?

Az egy hálószobás apartman egy nappalival franciaággyal, fotelel, konyhasarokkal, étkezőasztallal és fürdőszobával, zuhanyzóval rendelkezik. A szobákhoz erkély vagy terasz is tartozik. Az egy hálószobás apartman maximum 1 pótágy elhelyezésére alkalmas (összesen 3 fő).

A két hálószobás apartman ideális gyermekes családok számára. Az első szoba egy hálószoba franciaággyal, a második pedig egy nappali kanapéval és karosszékkel, felszerelt konyhasarokkal és étkezőasztallal. Természetesen van egy fürdőszoba is, káddal vagy zuhanyzóval. A szobákhoz erkély vagy terasz is tartozik. A kétszobás apartman maximum 2 pótágy elhelyezésére alkalmas (összesen 4 fő).

A Három hálószobás apartman szintén ideális gyermekes családok vagy baráti társaságok számára. Két különálló hálószobával rendelkezik, franciaággyal, a harmadik szoba egy nappali kanapéval és fotelekkel, felszerelt konyhasarokkal és étkezőasztallal. Természetesen tartozik hozzá egy fürdőszoba is káddal vagy zuhanyzóval. A szobák erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A háromszobás apartman maximum 2 pótágy elhelyezésére alkalmas (összesen 6 fő).

Minden apartmanban található hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos vízforraló, kerámia főzőlap, főző- és étkezési eszközök, ágynemű, törölköző, TV és WiFi.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az üdülőhelyhez étterem is tartozik, ahol a kiváló reggeliket és vacsorákat szolgálnak fel, és további ínyencfalatokat kóstolhat meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

Próbálja ki az üdülő wellness-részlegét, ahol teljesen kikapcsolódhat. Töltődjön fel a pezsgőfürdőben és a finn szaunában. Utána látogasson el a hűsítő zónába, ahol pihenő nyugágyak várják. A wellness-részleg teljes befogadóképessége 6 fő, így ha szeretne ellátogatni oda, előre le kell foglalni a recepción.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szabadtéri játszótéren és mini kölyökklubbon kívül az üdülőhelyen állatoknak otthont adó minifarm is található, amely biztosan nagy élményt ad majd gyermekeinek.

Tatragolf Mountain Resort ****

Tatragolf Mountain Resort ****

Termálna (Športová) 38 , Veľká Lomnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
LUBIA s.r.o. Cégjegyzékszám: 47411295


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,5 km
Busz megálló
1,7 km
Aquapark
8 km
Sípálya
8 km
Sífutás
8,1 km