A Hotel Hrabovo ideális helyen található a Nagy-Fátra Nemzeti Park és az Alacsony-Tátra felfedezéséhez. Számos aquapark (Bešeňová, AquaRelax), kastély, vízesés, illetve Szlovákia ékköve - Farkasd (UNESCO világörökségi helyszín) is várja Önt a közelben. Az egész napos felfedezéshez reggeli vagy félpanziós ellátás szolgáltat majd energiát. A gyerekeket pedig egy beltéri gyereksarok is várja.

A szálláshelyről

A Hotel Hrabovo a szlovákiai Liptó régió gyönyörű természeti környezetében, a Nagy-Fátra Nemzeti Park lábánál található, ugyanakkor közel van Ružomberok (Rózsahely) városához is.

Számos túra- és kerékpárút vezet a hoteltől a környék csodaszép kirándulóhelyeire. Tegyen egy kirándulást a Likava várhoz (4,8 km), a Lucski vízeséshez (15 km) vagy mássza meg a Čebrať (7 km), Sidorovo (5 km) és Rakytov (18 km) csúcsokat. A szállodától kevesebb, mint 5 km-re található az UNESCO világörökség részét képező festői Vlkolínec (Farkasd) skanzenfaluja is, amely történelmi épületeivel hívogat.

A forró nyári napokon felfrissülhet a Hrabovo víztározónál (10 m), amely a csodás látvány mellett adrenalindús élményeket is kínál, például aquazorbingot illetve a partján lévő Tarzána kalandparkot is érdemes kipróbálni. Télen síelhet a közeli Ružomberoki síterepen, melynek lankáira a szállodától néhány méterre induló felvonóval kapaszkodhat fel.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas, saját fürdőszobás Comfort szobában lesz. A szobához erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Hrabovská-völgyre. A szobák felszereltségéhez TV és ingyenes WiFi csatlakozás is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének nyári teraszán elköltött étkezések, vagy a Čebrat és Choč hegycsúcsokra nyíló panoráma az összes ide látogató vendéget elbűvöli. Az étterem hagyományos szlovák és nemzetközi ételeket kínál. Minden reggel gazdag büféreggelivel indíthatja a napot. Napközben az étlapról választhat finomságokat, a vacsorát pedig a szálloda foglaltságától függően, svédasztalos formában vagy felszolgálva tálalják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Felár ellenében lehetősége van használni a hotel testvérszállodájának wellness részlegét, amely 1,5 km-re található. A jól felszerelt wellnessrészlegben úszómedence, szaunák, pezsgőfürdő, fitneszterem és szolárium is található.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Rossz idő esetén a legkisebb vendégek a gyereksarokban gyűjthetnek élményeket.

Hotel Hrabovo

Hotel Hrabovo

Hrabovská cesta 1678/30 , Ružomberok
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
PSP Morava, s.r.o Cégjegyzékszám: 36510891


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
17,8 km
Sípálya
4,6 km