A Nesvady Panzió a csodás szlovákiai Komáromban található. A modern kétágyas stúdióhoz egy jól felszerelt konyha, valamint nappali és erkély is tartozik. Ráadásul a panzió mindössze 350 m-re található a Thermal Nesvady termálfürdőtől, ahol 4 egész évben nyitva tartó és 2 szezonális medence várja a fürdőzőket.

A szálláshelyről

A Nesvady Panzió a festői szlovákiai Naszvad városában található, Szlovákia Naitra kerületének Komárom járásában.

A Nesvady Termálfürdő mindössze 350 m-re van a vendégháztól, így csupán egy rövid sétára elmerülhet a gyógyító termálvizes medencékben. Több közeli termálfürdőket is kipróbálhat: például a Thermal Corvinus Aquaparkot Veľký Mederben (35 km), vagy Győri Termál- és élményfürdőt (64 km) is, ahol a csodás történelmi belvárost is érdemes meglátogatni.

A legszebb kirándulóhelyek közé tartozik a Vág és a Duna összefolyásánál, fekvő Komárno, vagy Révkomárom városa (26 km), ahol érdemes megnézni a hatalmas 16. századi erődöt, amelyet a törökök ellen építettek. A Duna túloldalán fekszik a magyarországi Komárom (27 km), amelyet az Monostori híd köt össze Révkomárommal. Hajdan a két település egy volt. A város fő turisztikai látványosságai a Monostor és az Igmándi erőd (27,5 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas apartmanban lesz, melyhez tartozik egy teljesen felszerelt konyha, egy nappali és egy privát fürdőszoba. Az apartman felszereltséghez légkondicionáló, LCD TV, WiFi kapcsolat is tartozik. A nappaliban található kihúzható kanapéágy pótágyként is használható. Minden apartmanhoz tartozik egy terasz vagy erkély is asztallal és székekkel. Bizonyos szomszédos apartmanok egy ajtóval összenyithatóak, így ideálisak akár családok vagy nagyobb baráti társaságok számára is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartman konyhája teljesen felszerelt: hűtőszekrény, kerámia főzőlap, mikrohullámú sütő és minden szükséges eszköz megtalálható benne.

Penzion Nesvady

Penzion Nesvady

Fialková ulica 2987 , Nesvady
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Penzión Nesvady a.s. Cégjegyzékszám: 53786921


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1,2 km
Busz megálló
0,7 km

Utazási tippek

Nesvady Termálfürdő

Nesvady Termálfürdő Utazási tipp

A szlovákiai Nesvady Termálfürdő gyógyító paradicsom mindazok számára, akiknek szükségük van a kikapcsolódásra. A fürdő Nové Zámky várostól körülbelül 9 kilométerre, Révkomáromtól pedig 23 kilométerre található. Pihenjen az öt termálvízzel feltöltött medencében, amelynek termál forrása másfél kilométeres mélységből ered. A csodás víz ellazítja majd megfeszült izmait, és gyógyító hatása segít a mozgási-, bőr- és idegproblémákon.

A Nesvady Termálfürdő ideális hely gyermekes családok számára is, mivel számos látnivaló és animációs program várja a kisgyermekeket. Nyáron a gyermekek a kültéri medencékben, és az egyedülálló felfújható kalózparton élvezhetik a vízi szórakozást,. A szülők ezalatt pihenhetnek a medencék partján elhelyezett napozóágyakon. A büfében és a fürdő étteremében finom harapnivalókat is talál.

Milyen szolgáltatások vannak a Nesvady Termálfürdőben?

  • A fürdőben 5 medence található - két termálvizes medence (38-39 °C), egy gyermekmedence (32 °C), egy élménymedence (30 °C) és egy merülő medence.
  • Nyári szabadtéri medence - környezetében napozóágyak és játszótér
  • Kalózpart - Szlovákia legnagyobb felfújható vízi attrakciója, animációs programmal a gyerekeknek.
  • Profi masszázsok - klasszikus masszázsok, lávaköves masszázsok vagy köpölyözés, amely jótékony hatással van az idegrendszer működésére.
  • Frissítők az étteremben és a bisztróban

A Nesvady Termálfürdő egész évben minden nap 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva.

Egy egész napos belépő egy felnőtt vendég számára 12 euró, az idősek, diákok és 4 év feletti gyermekek számára 10 euró.

További információ
Révkomárom
Révkomárom
Győr
Győr
Thermal Corvinus
Thermal Corvinus