Látogasson el a Magas-Tátrába, és élvezze az aktív kikapcsolódást, a csodás kilátást és a fantasztikus látnivalókat. A Čikovský Panzió bőséges reggelivel várja a vendégeit csak egy rövid távolságra a legérdekesebb természeti és kulturális emlékektől, valamint a poprádi aquaparktól. Emellett a kiválóan felszerelt modern szobák és a friss hegyi levegő garantálja majd, hogy úgy aludjon, mint a bunda.

A szálláshelyről

A Penzion Čikovský a szlovákiai Stará Lesná faluban található a Magas-Tátrában. Fedezze fel a csodás látnivalókat, kalandozzon a túraútvonalakon, vagy hódítsa meg akár sítalpakon is a hegyeket.

Ha túrázni szeretne a panzióból számos útvonalon elindulhat. Az egyik legnépszerűbb a Hrebienok túraközponthoz (8 km) való kirándulás, amely az Ótátrafüredi (7,8 km) siklóvasúttal érhető el. Érdemes ellátogatni a Kis-Tarpataki-völgybe (11,1 km), a Nagy-Tarpataki-völgybe (10,2 km) és Nagyszalóki-csúcshoz (11,9 km) is.

A turisták számára egy másik nagyszerű látnivaló a Csorba-tó (23,9 km), ami egy gyönyörű gleccsertó, és ahol 1925-ben a jégkorong Európa-bajnokságot is megrendezték. Ha pedig szereti feszegetni a határait, mássza meg a Tátra leghíresebb csúcsait, a Krivánt (32,7 km) és a Lomnici-csúcsot (11,7 km).

Ha gyerekekkel megy nyaralni, nem kell attól tartania, hogy unatkoznának. Csodásan fognak szórakozni a Aquacity Poprad Aquaparkban (12 km), vagy látogasson el a Tricklandia (7,8 km) optikai illúziók parkjába, vagy a közel 500 méter hosszú Tátralomnici bobpályán (4,4 km) is kalandozhatnak. A Magas-Tátra vonulatait és völgyeit kerékpárutak is átszövik, így akár egy családi kerékpártúrát is szervezhet.

Télen akár sítalpakon is felfedezheti a Tátra csúcsait. A vendégháztól pár perc autóútra van a több mint 11 km hosszú sípályákkal rendelkező Tátralomnici síközpont (4,3 km). Ha a kisebb síközpontot keres kezdőként, akkor látogasson el az Ótátrafüredi Síközpontba (7,8 km), amely 3 pályával, vagy a Lopušná Dolina Síközpontba (22,3 km), amely 5 pályával várja.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba kertre néző kilátással 2 fő befogadására alkalmas, amelyben pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. A szoba berendezése modern, egy kényelmes franciaágy, egy íróasztal, TV, WiFi kapcsolat és privát fürdőszoba várja benne a vendégeket.

Választhatja a Standard szobát a Tátrára néző kilátással is. Ez a szobatípus ugyanolyan jól felszerelt, mint a kertre néző opció, de a szoba erkélyéről a nap bármely szakában élvezheti a csodálatos hegyi panorámát.

Ha saját maga szeretné elkészíteni az ételeit az itt tartózkodása alatt, akkor a konyhával felszerelt apartman a legjobb választás az Ön számára. A klasszikus felszereltségen kívül, mint például privát fürdőszoba, TV, íróasztal és Wifi hozzáférés, ez a szállástípus egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, ahol hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap és vízforraló is rendelkezésre áll. Az apartman akár 2+1-es változatban, azaz pótágyazható változatban is foglalható.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel élvezze a bőséges svédasztalos reggelit, melynek során a hideg és meleg ételek gazdag választéka várja, beleértve a különféle sajtokat, felvágottakat, tojást, gyümölcsöket, zöldségeket, valamint sós és édes süteményeket. Ebédelni vagy vacsorázni a környéken található éttermek valamelyikébe érdemes. A környék népszerűek éttermei közé tartozik a Restaurant Famosa vagy a Grillpub étterem, ahol a grillezett specialitások széles választékát kínálják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A csodás családi élményekért látogasson el az AquaCity Poprad aquaparkba, ahol számos medence, vízicsúszda, gyermeksarok és különböző animációs programok is várják. A wellness részlegben különböző szaunákat talál, köztük finn, gőz-, gyógynövény- és sós szaunát, valamint egy, a szaunaszertartásokhoz kialakított speciális szaunát. A szaunavilágot pihenőmedence, pezsgőfürdő, hóbarlang, élményzuhany, szerelmi öböl vagy jégeső egészíti ki.

Emellett a wellness-részlegben található egy masszázsközpont is, ahol széles választékból választhat egy pihentető, thai, csokoládé vagy egyéb masszázst, illetve egy szépség- és egészségklinika, ahol számos kezelést kínálnak.

Penzion Čikovský

Penzion Čikovský

Hlavná 78/21 , Stará Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Jozef Čikovský ml. Cégjegyzékszám: 50430751


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
11,4 km
Sípálya
4,3 km
Sífutás
4,3 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Tátralomnic
Tátralomnic
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad