Váltsa valóra gyermekkori álmát és szálljon meg a Resort Husárikban egy csodás faházban! Fedezze fel ezt a csodás szlovákiai mesevilágot, ahol a természet közelségében élvezheti a zavartalan nyugalmat. A szálláshelyen minden reggel finom reggelit állítanak össze egy kosárban, amit Önnek csak el kell vinni az asztalhoz. Ha egy kis wellness kikapcsolódásra vágyik ellátogathat a közeli Hotel Husárik ***-ba és kipróbálhatja a szálloda wellnes-részlegét. A szállodában kerékpár kölcsönzésre is van lehetőség, így kellemesen körbejárhatja a környéket.

A szálláshelyről

A Resort Husárik a szlovákiai Csaca városában található, a lenyűgöző Kysuce régióban. Elvarázsolja majd a sűrű erdőkkel teli gyönyörű természet, de ha aktívabb időtöltésre vágyna, síelhet, vagy egy városnézős programra is elmehet.

Kysucet az év egyharmadában hó borítja, így ez a hely remek választás lehet a téli sport kedvelőinek, így a hó szerelmeseinek lehetősége van síelésre, sífutásra, snowboardozásra és egyéb téli tevékenységekre. Az üdülőhelyhez legközelebb az Ócsadi Sportcentrum (12,5 km) található, a pálya két felvonóval várja a vendégeket, amely különösen a kezdők és a középhaladók számára alkalmas. A tapasztaltabb sportolók ellátogathatnak az Ócsadi Hóparadicsomba (16,7 km), ahol akár 16 különböző nehézségű pálya és Szlovákia leghosszabb bobpályája várja őket, amely minden évszakban nyitva van.

A melegebb hónapokban számos kirándulási lehetőség közül választhat. Látogasson el egy kellemes ösvénnyel elérhető Újbesztercei víztározóhoz (30,7 km), vagy a Kornyavölgyi kőolajforráshoz (21 km), amely európai ritkságnak számít. Ez egy természetes felszíni olajszivárgás, melyet időnként öngyulladó metánkitörés kísér. Ezt a helyet 1984-ben védett természeti értékké nyilvánították. Egy másik természeti érdekesség a Megoňkyban (12,6 km) található óriás kőgömbök, amelyek eredetét továbbra is rejtély övezi. A legendák szerint aranyat tárolnak bennük, vagy úgy vélik hogy földönkívüliek művei.

Ha inkább a történelmi műemlékek iránt érdeklődik, látogasson el a Kysucké Múzeumba (5,3 km), vagy a Radola várba (24,5 km), amely a Kysuce régió egyik legrégebbi műemléke. Ha inkább a modern művészet rajongója, akkor Óbeszterce (22,6 km) felé vegye az irányt, ahol a lenyűgöző Szlovák csillagászati óra is található, amelyet a legnagyobb fa szobornak tekintenek Szlovákiában.

Hol fogok aludni?

Szállása a Hotel Husárik *** közelében, az erdőben található treetop house-ban lesz, amely a csend és a kényelem tökéletes párosítását kínálja. A házikóban egy franciaágy és 2 emeletes ágy található, így összesen akár plusz 4 fő részére is alkalmas lehet. A házhoz még WC mosdóval, étkezőasztal és mindenekelőtt tágas szabadtéri terasz ülőhelyekkel is tartozik. Ha a csodás természeti közelség nem lenne elég, természetesen WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel egy kosár finom reggelivel várják. Önnek csak annyi dolga lesz, hogy egy madzag segítségével felhúzza a faházba. Nincs is jobb, mint teljes nyugalomban elfogyasztani a reggelit, ha kedve van akkor a pihe puha ágyban.

Ebédre és vacsorára a közeli Hotel Husárik *** étterme várja, ahol friss alapanyagokból készült helyi és nemzetközi specialitásokat fogyaszthat. A hotel kávézójában egy kellemes kávékülönlegességet is elfogyaszthat,valamint a szállodában kényelmes ülőhelyekkel és stílusos kerámiakemencével várják a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha egy kis kényeztetésre vágyik, ellátogathat a közeli Hotel Husárik ***-ba, ahol feltöltődhet a szálloda wellness-részlegén. Csobbanhat egyet a gyönyörű barlangszerűen kialakított belső medencében, vagy feltöltődhet a meleg pezsgőfürdőben. Ha további kényeztetésre vágyik, melegedjen fel a szaunában, vagy próbáljon ki egy pihentető masszázst, vagy a szépítő kezelések egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek ellátogathak a fitneszterembe vagy kipróbálhatják a tenisz- és röplabdapályát is, amelyek a Hotel Husárik ***-ban találhatók. Ha pedig egy kis kirándulásra vágyna, bérelhet elektromos kerékpárt is, amivel bejárhatja a környéket.

Resort Husárik

Resort Husárik

Časť u Husárikov 2259 , Čadca
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
REZORT HUSÁRIK, s. r. o. Cégjegyzékszám: 54083052


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kisállat ingyenesen bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
15,6 km
Sípálya
12,5 km

Utazási tippek

Kiszucai-Beszkidek

Kiszucai-Beszkidek Utazási tipp

A hegység, amely a szlovák-lengyel határon húzódik, rengeteg élménnyel szolgálhat látogatóinak, legyen szó gyalogos túrázásról, vagy kerékpározásról. Továbbá síközpontok, múzeumok és az Újbeszterce víztározó is megtalálható itt. Ami a flórát és faunát érinti, számtalan védett fajjal találkozhat itt, sok közülük már kihalófélben van. A Kiszucai-Beszkidek legmagasabb csúcsa a Veľká Rača (1 236 m).

Snowparadise Velká Rača
Snowparadise Velká Rača
Skanzen Vychylovka
Skanzen Vychylovka
Újbesztercei víztározó
Újbesztercei víztározó