Pihenjen velünk Szlovákiában az Árvai-víztározó közelében és szálljon meg a Slanický dvor panzióban, amely ízletes félpanziós ellátással és üdvözlőitallal várja. Ráadásul a közelben remek sípályákat is talál majd. Ezen felül kedvezményt kap a pezsgőfürdővel, illetve finn szaunával felszerelt privát wellness-részleghez.

A szálláshelyről

A stílusos Slanický dvor panzió közvetlenül a csodálatos Árvai-víztározó partján épült. Szállást a két szomszédos épületben biztosít, amelyek a Slanická izba és a Slanický dvor. A panzió remek kiindulópontként szolgál az árvai vidék felfedezéséhez.

A vendégháztól mindössze 25 km-re található az Árvai vár, amely az egyik legjelentősebb műemlék Szlovákiában. Kicsit távolabb található az Árvai erdei vasút (30 km), amely világviszonylatban is egyedülálló, a 7 km-es hosszú, panorámás kilátást nyújtó útvonalával.

Kikapcsolódni és szórakozni vágyók látogassanak el a Meander Élményfürdőbe (28 km),ahol felfedezhetik a geotermikus gyógyvizet, vízicsúszdákkal, medencékkel, vagy a lengyelországi Chochołowska Termy élményfürdőbe (30 km), közel 3000 m² vízfelülettel.

Nyáron az Árvai-víztározó is remek helyszíne lehet a vízi élményeknek. Gyönyörű, természetes színtérben, az Árvai-víztározó közepén található slanicai Művészetek Szigetén van az Árvai Galéria gyűjteményéből származó, hagyományos népi művészeteket bemutató állandó kiállítás. A síelés szerelmesei ellátogathatnak az Orava Snow (29,5 km), vagy a Pohoda Krušetnica síközpontba (16 km) is.

Hol fogok aludni?

A panzióban masszív fabútorokkal berendezett, természetes színekkel díszített szobában szállhat majd meg. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba, egy kis ülősarok, valamint TV is tartozik.

A Kétágyas szoba (18 m²), egy kényelmes kétágyas ággyal van felszerelve. Szükség esetén pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Az Kétágyas szoba erkéllyel (36 m²) jelentősen nagyobb. A franciaágy mellett egy kisméretű kanapéágy is található, valamint ebben a szobában egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Ezenkívül erkéllyel is rendelkezik, amely ülőhellyel és gyönyörű panorámával rendelkezik az Árvai-víztározóra.

A Vendégház (52 m²) a legtágasabb a lehetséges opciók közül. A földszinten egy nappali és egy jól felszerelt konyha található, az emeleten pedig 2 különálló hálószoba. Ráadásul mindegyik vendégházhoz saját fürdőszoba is tartozik, így ideális választás családok és baráti társaságok számára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A népi stílusban berendezett étterem a Slanická izba épületében található. A hagyományos szlovák ételeken kívül a nemzetközi konyha specialitásait is megkóstolhatja itt. A helyi szakácsok elsősorban szárnyasok, halak és vadhús elkészítésében jeleskednek, de húsmentes ételek elkészítésétől sem riadnak vissza. A kiváló borok zamatát a borozóban élvezheti. Az ételek és borok elfogyasztása biztosan kellemesebb lesz a napsütötte kinti teraszon.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió 2 szabadtéri medencével, úszó- és csúszdával ellátott gyermekmedencével büszkélkedhet. A wellness pihenést előtérbe helyezők pedig látogassák meg a finn szaunát és a nyugágyakkal körbevett pezsgőfürdőt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek szórakozásának nem lehet akadálya az időjárás, hiszen egy szabadtéri játszótér és egy beltéri gyereksarok is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzióban gyakran folklór társaságok és zenészek fellépésére kerül sor. Egyes vacsorákat így élő zenei műsor mellett élvezhet.

Penzión Slanický Dvor

Penzión Slanický Dvor

Slanická osada 2296 , Námestovo
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MP Slanický Dvor s.r.o. Cégjegyzékszám: 51752506


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Távolság a tótól
20 m
Busz megálló
1 km
Aquapark
34 km
Sípálya
13,4 km
Sífutás
33 km