Fedezze Árva természeti és kulturális szépségeit és szálljon meg a Villa Zuberecben modern apartmanjainak egyikében. A kirándulások mellett fordítson időt a wellnessrészlegben való pihenésre is. Ezenkívül a szálláshely gondot fordít kerékpárja megőrzésére, a legkisebbek pedig a gyereksarokban szórakozhatnak.

A szálláshelyről

A szlovákiai Árva régióban fekvő Villa Zuberectől könnyen elérhető a Felső-Árva Tájvédelmi Terület, a Tátrai Nemzeti Park illetve a Nagy- és a Kis-Fátra is. Így számtalan lehetőség nyílik túrázásra és kerékpározásra, illetve a természeti szépségek és a történelmi látnivalók megcsodálására.

Vegye az irányt például a Bresztovai-barlang (3,6 km) vagy a Szürke-hegy (6,5 km) felé, vagy barangoljon a Zverovka ösvényen (7,8 km), A gyakorlottabb túrázók a Rohácsi-vízesést (11,8 km), a Kvacsányi-völgyet (12,4 km), a Ťatliakovo-tavat (Fekete-pocsolya) (12,7 km) vagy a Skorušinské hegyet (15 km) is meglátogathatják. Ha érdekli a régió történelme, látogasson el az Árvai Falumúzeumba (3,8 km), vagy tegyen egy hosszabb kirándulást Árva várához (28,2 km).

Télen próbálja ki a közeli sípályák lejtőit. Olyan központok várják elérhető közelségben minta a Zuberec-Janovky (850 m), amit elsősorban kezdőknek és középhaladóknak ajánlunk. A gyakorlottabbaknak érdemes a Rohace-Spálená síközpont (9,1 km) 8 db, minden nehézségi szintet lefedő pályáit választani, amik köztük egy igazán izgalmas, fekete jelzésű is megtalálható. De azt sem bánják meg ha Ski centrum Uhliská (10,5 km) vagy a Skipark Meander Oravice (12,4 km) mellett döntenek.

Az is számos lehetőség közül választhat aki a sportolás helyett a zavartalan pihenést részesíti előnyben. Lazítson egész nap Meander Thermal SPa (12,4 km) termál medencéiben. Nem sokkal messzebb, de már Lengyelország területén várja Önt a Chochołowskie Termy (29,2 km) vagy a Aquapark Besenova (35,4 km). De a leghíresebb fürdő és aquapark a közelben, az óriási Tatralandia (30,5 km). Nyáron pedig Szentmáriai-víztározóban (28,4 km) a legjobb megmártózni.

Hol fogok aludni?

Szállását egy szép és modern apartmanban foglalhatja el, ami zuhanyzóval vagy káddal ellátott fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával (főzőlap, vízforraló, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő...), műholdas TV-vel és WiFi kapcsolatta rendelkezik.

  • A 27,6 m²-es Stúdio privát erkéllyel vagy terasszal (2,5-6,5 m²), franciaággyal, kihúzható pótággyal, valamint étkezőasztallal és tárolószekrénnyel is rendelkezik.

  • A 67 m²-es Superior apartman 10-17 m²-es erkéllyel vagy terasszal, franciaággyal berendezett hálószobával, egy emeletes ágyas szobával illetve egy kanapéval és étkezőasztallal ellátott nappalival rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálláshelynek nincs saját étterme, de kipróbálhatja a népszerű Little Paddock kávézót (41 m), ahol friss kávé és finom harapnivalók várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállás egy modern wellnessrészleggel is rendelkezik, a miben finn szauna, infraszauna és pezsgőfürdő gondoskodik a kikapcsolódásról.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára rendelkezésre áll egy aranyos gyereksarok.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálláshelyen megőrzik síléceit, kerékpárját és egyéb felszereléseit is.

Vila Zuberec

Vila Zuberec

Nad Vrškami 867/1 , Zuberec
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
VILA ZUBEREC, s. r. o. Cégjegyzékszám: 53420772


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
7:00 - 10:00
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
21,5 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
30,7 km
Sípálya
0,9 km
Sífutás
0,9 km

Utazási tippek

Kis-Fátra Nemzeti Park

Kis-Fátra Nemzeti Park Utazási tipp

A Kis-Fátra maga a turisztikai paradicsom, ahol garantált a kellemes túrázgatás. Legnehezebb túrának ígérkezik a legmagasabb csúcs megközelítése. A Kis-Fátráról az a szóbeszéd járja, hogy Szlovákia minden részéről megtalálható itt egy darabka. Mi több, sokan meg vannak győződve arról, hogy itt található Szlovákia legszebb hegycsúcsa, a Veľký Rozsutec. Nagy közkedveltségnek örvend a Kis-Fátra legmagasabb csúcsa, a Veľký Kriváň, de az összes hegycsúcs rendkívüli kilátást biztosít a környező Nagy-Fátrára, Nyugat-Tátrára, Kócs-hegység és további hegyvonulatokra.

További információ
Árvai vár
Árvai vár
Árvai Falumúzeum Zuberec - Brestová
Árvai Falumúzeum Zuberec - Brestová
Szentmáriai-víztározó
Szentmáriai-víztározó