Fedezze fel a csodás Szlovákiát és pihenjen az Árvai-víztározónál található Kamenec Panzióban, ahol kitűnő félpanziós ellátás, valamint üdvözlőital várja. Utalványunknak köszönhetően 30%-os kedvezménnyel élvezheti a wellness-részleget, valamint lehetősége lesz kerékpár- és csónakkölcsönzésre is. A panzió elhelyezkedésének köszönhetően kiváló kiindulóhely, hogy felfedezze Árva-várát, vagy kikapcsolódhasson a közeli aquaparkban is.

A szálláshelyről

A Kamenec Panzió elhelyezkedésének köszönhetően ideális aktív pihenésre, túrázásra, vízi sportokra, vagy a természetben való lazításra is. Fedezze fel ezt a mesés környéket, Árva szépsége csak Önre vár.

Látogasson el kerékpárral az Árvai-víztározóhoz (18 km), ahol akár csónakkal is átkelhet rajta, vagy menjen el a Slanický ostrov Szigethez, Námesztóban, amelyet a művészet szigetének is neveznek, ahol egy barokk templom található népművészeti és egyéb kiállításokkal. Egy másik érdekes sziget, a Madár-sziget, amely egy védett terület a vízimadarak számára. Ez a sziget a sirályok egyik legfontosabb költőhelye Szlovákiában. A bősi víztározó kialakítása miatti erdők és Duna-ágak elárasztása miatt a sziget az egyik utolsó hely, ahol a vízimadarak fészkelhetnek.

Ellátogathat Szlovákia egyik leggyönyörűbb várához. Árva-vára (20 km) egy meredek mészkőhegyfokon magasodik a település fölé, 112 m-rel az Árva folyó felett. Az ide látogatókat élményekkel teli természettudományi, néprajzi és mediális kiállítások várják. A kávé szerelmesei biztos le lesznek nyűgözve az egyedülálló kávémúzeumtól Krušetnicében (3 km), majd szálljon fel az erdei vasút (12 km) gőzmozdonyára és szeljen keresztül a káprázatos árvai természeten Erdőtkából indulva egészen az Árvai-Beszkidek csúcsára. A vasút az egész év folyamán várja a látogatóit.

Télen hódítsa meg a népszerű síközpontokat, például a Ski pohoda (5 km) vagy az Orava snow (10 km) nagyszerű sípályáit, valamint a népszerű Kubínská hola síközpont (25 km) sípályáit is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy két, vagy többágyas szobában lesz, amely hangulatos, fabútorokkal van berendezve, valamint egy privát kádas fürdőszobával és WC-vel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház éttermében kellemes félpanziós ellátásban lesz része. Reggel bőséges büféreggeli kinálatából válogathat, este pedig az étlapról választott vacsoráját szolgálják fel Önnek. A hagyományos szlovák ételek mellett friss halak, olasz tészták és pizzák közül is választhat. A hangulatos étterem, kellemesen berendezett beltérrel és barátságos személyzettel várja a vendégeket.

Penzión Kamenec

Penzión Kamenec

Poriečie 32 , Zákamenné
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MP Slanický dvor, s.r.o. Cégjegyzékszám: 51752506


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
12,2 km