Egy igazán nagyszerű helyet keres egy pihentető kikapcsolódáshoz, ahol maga mögött hagyhatja a rohanós hétköznapok fáradalmait? Látogasson el a gyűgyi U Mlynárky panzióba, ahol egy luxus wellness-részleg, úszómedence és többféle szauna várja, valamint utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része. Fedezze fel ezt a kellemes hangulatú festői kisvárost, valamint a közeli Besztercebányára is elkirándulhat, amely Szlovákia egyik legszebb városa.

A szálláshelyről

Az U Mlynárky panzió a szlovákiai Gyűgy fürdővárosban, a magyar határ közelében található. A panzió felszereltsége és elhelyezkedése igazán tökéletes lesz egy pihentető kikapcsolódáshoz, ahol felfedezheti a környék gyönyörű látnivalóit.

Habár Gyűgy egy kisváros az alig 7 km²-es méretével, számos olyan látnivaló van, amelyet érdemes megtekintenie, ha itt jár. Tegyen egy sétát a fürdőparkban és nézze meg a Gyűgyi Travertiny-t (750 m), amely egy természetes képződmény, amely a termálforrások körüli víz kicsapódásából keletkezett. Látogasson el a Római fürdőbe (1,3 km), ahol 32 történelmi kőmedence várja. Melegebb hónapokben pedig, ha vízi kikapcsolódásra vágyik, akkor a közeli Gyűgyi Gyógyfürdő (300 m) is megér egy látogatást, ahol a rekreációs, gyermek- és élménymedencék mellett egy gyógyászati célú ásványvizes medence is található.

Érdemes ellátogatni a gyönyörű Selmecbánya (39 km) városába, amelyet Szlovákia egyik legszebb városaként emlegetnek, sőt az UNESCO listáján is szerepel. A város műemlékei közé tartozik a A régi és az új vár, a Szent Katalin-templom és a Szűz Mária mennybevételének temploma, de az egész történelmi központ teljesen leveszi majd a lábáról, melyet hangulatos utcák és gyönyörű épületek hálóznak be. Népszerű látványosság, a Selmecbányán található Betlehem, amely az egyik legnagyobb fából készült mozdítható betlehem Szlovákiában. Jó hír a téli sport szerelmeseinek, hogy a vendégházból a sípályára is könnyen eljuthat. Kevesebb mint egy órányi autóútra van a Salamandra Resort síközpont 2 pályával.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba egy kényelmes franciaággyal, íróasztallal, TV-vel, WiFi kapcsolattal és telefonnal van felszerelve. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik mosdóval és WC-vel. A szobában egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség, valamint felár ellenében erkélyes szoba is kérhető.

Az Apartman ideális választás lehet családok számára, mivel a klasszikus 2 ágy mellett további 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Természetesen van TV, WiFi kapcsolat, telefon, íróasztal, valamint zuhanyzós fürdőszoba, mosdóval és WC-vel.

Az Elnöki lakosztály 130 m²-en kínál kényelmes szállást. A szobában egy TV-vel és kanapéval ellátott nagy nappalit is talál. Természetesen WiFi kapcsolat, privát fürdőszoba, íróasztal, telefon és egyéb, az Ön kényelmét szolgáló fontos felszerelések is megtalálhatók a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel, amelynek kínálatában sós és édes ételek széles választékát találja. Ebédre a klasszikus étlapról vagy a napi menüből választhat, ahol hagyományos szlovák ételeket, valamint nemzetközi specialitásokat van lehetősége megkóstolni. A napot pedig egy 3 fogás közül választható ízletes vacsorával zárhatja le.

A vendégházban kávézó, bár és télikert is található, ahol napközben leülhet egy csésze finom kávéra vagy más kedvenc italát is elfogyaszthatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégház földszintjén található a stílusos wellness-részleg, ahol egy fedett medence (12x6 m, 28 °C) várja, amely a nyári hónapokban a teraszhoz kapcsolódik. Ha további kényeztetésre vágyik, akkor látogasson el a szaunavilágba, ahol finn, gyógynövény-, aroma- és infraszauna, római gőzfürdő és laconium (száraz római szauna), amazonas eső, vízi ösvény, Kneipp-sétány és jégeső gondoskodik a teljes feltöltődésről. Próbálja ki a nagyszerű masszázsok egyikét is.

Penzion U Mlynárky

Penzion U Mlynárky

Karola Braxatorisa 2 , Dudince
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Penzión U Mlynárky Cégjegyzékszám: 25596641


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
0,3 km
Sípálya
40 km

Utazási tippek

Gyűgy

Gyűgy Utazási tipp

A Szlovákia déli részén elterülő Gyűgy fürdőváros a pihenésre vágyók paradicsoma a gyönyörű természettel övezett környezetének, állandóan kellemes éghajlatának és természetesen gyógyvizének köszönhetően. A termálforrás nyújtotta örömöket a Dudinka Gyógyfürőben élvezheti. A fürdő parkjában megtekintheti az egyedi gyűgyi travertínókat (mésztufákat) is. A környék további természeti kincsei közé tartozik a Tesárska szurdok, vagy a Šinkov salaš természetvédelmi terület.

Dudinka strandfürdő
Dudinka strandfürdő
Selmecbánya
Selmecbánya
Gyűgyi Gyógyfürdő
Gyűgyi Gyógyfürdő