Kényeztesse magát a Kelet-szlovákiai tenger partján. A Széles-tó (Sirava), amely Szlovákia egyik legmelegebb helyei közé tartozik, tökéletes a nyári kikapcsolódáshoz. Utalványunknak köszönhetően a Hotel Glamour **** szobájában pihenhet, félpanziós ellátás, üdvözlőital, wellness, szabadtéri medence és egy nyári bárral felszerelt saját strand kényezteti majd. Ezen kívül teniszezhet, röplabdázhat is.

A szálláshelyről

Az exkluzív Hotel Glamour **** közvetlenül a szlovákiai Széles-tó (Šírava) partján található, amely egész évben felejthetetlen élményekre invitálja Önt - nyáron a vizes terület és a rengeteg tevékenység, télen pedig a csodálatos wellness várja majd. A szállodát gyönyörű táj veszi körül rengeteg érdekes hellyel.

A Széles tó (szlovákul: Šírava) Szlovákia második legnagyobb vízfelülete és az ország egyik legmelegebb helye. Aligha találna jobb helyet a nyári napozáshoz a vízparton. Az úgynevezett kelet-szlovákiai tenger népszerű üdülőterület. Tökéletes feltételeket kínál mind az úszáshoz, mind a vízi sportokhoz. A nyugodt vízen vízibiciklizhet vagy városnéző hajókázásra indulhat. A szálloda privát stranddal rendelkezik, így nyugodtan pihenhet a vízparton.

A Széles-tó partján található a Šírava Thermalpark (1,3 km), amely szabadtéri és beltéri vízi világot rejt. Időjárástól függetlenül egész évben végtelen szórakozást kínál az egész családnak. Egyaránt élvezheti a pihenést a wellnessben és a szórakozást a hullámokkal és csúszdákkal ellátott medencékben. A bónusz a gyönyörű kilátás lesz a tó tükörre és a Vihorlat-hegységre.

A gát és a Thermalpark a gyönyörű régió vidékén található. A közelben található a Vihorlat Tájvédelmi körzet (38 km) és a Poloniny Nemzeti Park az UNESCO által védett területekkel. A környék látnivalói közül érdemes megemlíteni a Sninský kámen hegyet (27 km), a Morské oko tavat (26 km) vagy a Vinna várát (11 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, semleges, világos színekkel díszített kétágyas szobában lesz. Minden szoba praktikusan berendezett, privát fürdőszobával és gyönyörű kilátással rendelkezik. Természetesen ingyenes wifi-hozzáférés is rendelkezésre áll.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Standard kétágyas szoba (21 m2) franciaággyal vagy két különálló ággyal van berendezve, és mesés kilátást kínál a környező természetre. A szobában öltözőasztal, szélesvásznú TV, légkondicionáló és szekrény található. A privát fürdőszobában zuhanyzó és WC található. Van egy akadálymentesített szoba is.

  • A Comfort kétágyas szoba (26 m2) tágasabb, mint a Standard szoba, de hasonló felszereltséggel rendelkezik - kétágyas ágy, öltözőasztal, szélesvásznú TV, szekrény és légkondicionáló található benne. A privát fürdőszobában zuhanyzó és WC található. Ezen kívül egy erkély is a szobához tartozik, amely a Széles-tóra néző kilátással rendelkezik. Ebben a szoba típusban egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A svédasztalos reggelit és vacsorát az elegáns hotel üvegteraszos éttermében szolgálják fel. Napközben a nemzetközi specialitásokkal teli menüből is választhat. Kellemes bónusz a Széles tó végtelen vízfelületére nyíló lélegzetelállító kilátás.

Élvezze kedvenc italát a Lobby bárban. Ízlése szerint kávét, bort, sört vagy üdítőt fogyaszthat. Nyáron pedig frissítő italokat fogyaszthat a nyári bárban, amely a privát strand mellett várja a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A teljes kikapcsolódáshoz látogasson el a hotel wellness-részlegébe-be, amely tökéletessé teszi a tóparti pihenését. Melegedjen fel a finn szaunában vagy az infraszaunában, majd a nyugtató szaunázás után frissüljön fel a hűtőmedencében.

Hagyja, maga mögött a stresszt és töltődjön fel a pezsgőfürdőben, és ha ez még nem lenne elég, professzionális masszázsra is van lehetőség. A kikapcsolódáshoz valami finomság is hozzátartozik, ezért használja ki a gyümölcsös tál formájában kínált kis snack-ajánlatot, vagy ünnepelje meg az eltöltött időt a szálloda bárjában kínált üdvözlőitallal.

A nyári szezonban értékelni fogja a kültéri pihenőmedencét napozóágyakkal és a tóparti privát strandot, amely egy nyári bárral is fel van szerelve.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában még a legkisebbek is jól szórakozhatnak majd. A gyerek sarokban játékokkal, asztalifocival vagy biliárddal játszhatnak, amiben a szülők is részt vehetnek. Ha az idő engedi, akkor a kültéri játszóteret is felfedezhetik, ahol csúszda, hinta és körhinta garantálja a szórakoztató perceket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha nyaralás közben sem szeretne lemondani a testmozgásról, akkor látogasson el a szálloda fitneszközpontjába, vagy a kültéri multifunkcionális játszótérre, ahol focit, teniszt, röplabdát és más csapatjátékokat játszhat. A vendégek ingyenesen használhatják a játszóteret. A környéken is sportolhat. A szálloda kölcsönzője ernyőt vagy kerékpárt kínál, így kényelmesen felfedezheti a környéket.

A szálloda közvetlenül a Széles-tó partján található, amely privát stranddal és mólóval rendelkezik. Nyáron ingyenesen bérelhet napágyat és napernyőt, és élvezheti a nyári bárban kínált kevert italokat. Ha kedve támad strandröplabdát is játszhat a homokpályán.

A kerti pavilon pedig készen áll a grillezésre vagy a sütögetésre.

Hotel Glamour ****

Hotel Glamour ****

Kaluža 744 , Kaluža
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL GLAMOUR s.r.o. Cégjegyzékszám: 36684228


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 23:00
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető - maximum 5 kg-ig
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
50 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
9 km

Utazási tippek

Széles-tó

Széles-tó Utazási tipp

A 'kelet-szlovákiai tenger' - vagyis a Széles-tó (szlovák nevén Zemplínská šírava), csodás nyári élményeket kínál a látogatóknak. A kellemes fürdőzés, füves strandok, horgászási és vízi sportolási lehetőségek biztosítják a tökéletes vízparti pihenés élményét.

A tóparton csónakot is bérelhet, így közvetlenül a víz közepéről élvezheti a közeli Vihorlát-hegységre nyíló kilátást. A kalandvágyóbb látogatók kipróbálhatják a vízi síelést vagy a windsurfinget is. Rengeteg szórakozás várja Önt a Thermalpark Šírava fürdőbenis, ahol akár rosszabb időben is csobbanhat a beltéri medencékben.

További információ
ThermalPark Šírava
ThermalPark Šírava
Vihorlat Tájvédelmi körzet
Vihorlat Tájvédelmi körzet
Homonna városa
Homonna városa