A hangulatos, felújított Happy Village *** a békés Ivachnófalu (szlovákul Ivachnová) község szélén, Besenyőfalutól mindössze 15 perces sétára várja Önt. Élvezze a tökéletes kikapcsolódást a forró szaunában vagy a népszerű besenyői termálfürdőben. Fedezze fel a környék természeti szépségeit a szálláshelyen bérelhető kerékpárok és nordic-walking botok segítségével.

A szálláshelyről

A Happy Village *** Ivachnófalu szélén, Besenova közelében található. A csendes területet csodálatos természet veszi körül, a hangulatot fokozza az itt csordogáló Vág folyó.

Itt egész évben lehetősége lesz a fürdőzésre. Nyáron ellátogathat Liptószentmártonra (9 km), ahol a "Szlovák tenger" található. Az év bármely szakában várják a környék fürdői is - a Bešeňová termálpark (3 km) és az Aqua Vital park Lúčky (5,5 km) termálvízzel teli medencékkel és modern wellness zónákkal várja, a Tatralandia aquapark (18,7 km) pedig az egész családnak tartogat élményeket.

Fedezze fel Liptó szépségeit egy séta, vagy kerékpáros kirándulás keretében. Irány az UNESCO-listán szereplő Farkasd (Vlkolínec) (16,9 km), ahol a népi építészetben gyönyörködhet, vagy a Havránok Régészeti Múzeum (11,3 km), ahol kelta kori emlékek várják. Fedezze fel a varázslatos Deménfalvi jégbarlangot (23,5 km) és a karsztos Deménfalvi szabadság barlangot (25,7 km).

Az adrenalin és az aktivitás szerelmesei ne hagyják ki a kb. 12 km-re található Ski & Bike Park Malino Brdo meglátogatását sem. Nyáron 11 különböző nehézségű kerékpárútvonalon tekerhet, télen pedig 9 sípálya várja, összesen 9,5 km hosszúságban. Emellett kipróbálhatja a Fun Park Žiarce (23,1 km), a Ski centrum Demänová (19,2 km) és a Ski Opalisko (25,3 km) pályáit is.

Hol fogok aludni?

Szállása a Happy Village szobáinak vagy tágas apartmanjainak egyikében lesz. A kényelmesen berendezett szobák saját műholdas TV-vel és WC-vel ellátott fürdőszobával rendelkeznek.

Az apartmanok teljesen felszerelt konyhasarokkal (tűzhely, sütő, hűtőszekrény/fagyasztó, mikrohullámú sütő, vízforraló, konyhai eszközök, edények), műholdas TV-vel és fürdőszobával is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kerti téliesített pavilonban szolgálják fel a reggelit. Ennek köszönhetően nemcsak finom ételeket, hanem gyönyörű kilátást is élvezhet a kertre. A pavilon mellett egy grillező is található.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy aktív nap után a forró finn szauna várja, ami után hűsítő zuhannyal frissülhet fel, és pihenhet a relax zónában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kertben egy csodás játszótér is található, ahol a legfiatalabb vendégek is jól érezhetik magukat a friss levegőn.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nyáron használja ki a nordic walking botok és kerékpár bérlésének lehetőségét, télen pedig a síléceit a sítározóban is elhelyezheti.

Happy Village ***

Happy Village ***

Ivachnová 23 , Ivachnová
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
LIMS, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36001589


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Játszótér
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Távolság a tótól
3,9 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
2,9 km
Sípálya
12 km
Sífutás
12 km

Utazási tippek

Besenyőfalu

Besenyőfalu Utazási tipp

Besenyőfalu a Rózsahegyi kerület városa és főleg termálforrásainak köszönheti hírnevét. A termálforrások gyógyhatással rendelkeznek, amely kálcium, magnézium, nátrium, vas és kálium tartalmának köszönhető. Besenyőfalu egyik legismertebb látnivalója a Gino Paradise élményfürdő, amely gyerekeket és felnőtteket egyaránt lenyűgözi.

A városban található a szép Bešeňovka kunyhó, ahol hagyományos szlovák tejtermékeket vásárolhat meg, mint sajtokat, juhtúrót, tehén joghurtokat, parenyicát, túrót, vagy a farmon készült házi vajat.

A történelem szerelmesei számára Besenyőfalu kastélya szolgálhat érdekességekkel, amely a 17. század első felében épült. A kétemeletes épület négy toronnyal rendelkezik. A helyiségekben reneszánsz és barokk dongaboltozatok láthatóak. A kastély környékén található mesés parkban egy romantikus sétában lehet része.

Besenyőfalvi Aquapark
Besenyőfalvi Aquapark
Aqua-Vital Park Lúčky
Aqua-Vital Park Lúčky
Lucski vízesés
Lucski vízesés