Akár a túrázás, a városnézés vagy a pihenés szerelmese, Nizsna szuper lehetőségekkel várja! Szálljon meg a Hotel Arman ***+-ban, ami nagyszerű félpanziós ellátással biztosít vendégeinek kellő energiát a a közeli látnivalók felfedezéséhez. Járja be természetvédelmi parkokat és ne hagyja ki az Árvai várat sem. A kalandokkal teli nap után pedig lazítson a wellnessrészlegben vagy használja ki, hogy a szálloda bowling és asztalitenisz pályával is rendelkezik.

A szálláshelyről

A Hotel Arman ***+ a szlovákiai Árva régióban, olyan népszerű nemzeti parkok közelében fogadja vendégeit, mint a Tátrai, illetve a Nagy- és a Kis-Fátra. Nem csoda, hogy a környéken számtalan lehetőség nyílik a túrázásra és a kerékpározásra is.

Tegyen kirándulást például a Brestovská barlanghoz, vagy a Szürke-hegyhez, sétáljon végig Zverovka tanösvényen, vagy induljon el a Roháčský vízesés, a Kvacsányi-völgy, az Öreg-tó vagy a Szkorusina-hegység felé. Ha érdekli a régió történelme, látogasson el a Árval Falumúzeumba vagy keresse fel a híres Árvai várat.

Télen több pedig számtalan remek síterep áll a rendelkezésére. Hódítsa meg a Kubínska hoľa sípark pályáit, amely Árva egyik legnagyobb és legnépszerűbb síterepe. Kipróbálhatja az olyan kisebb síterepeket is, mint a Ski Park Racibor Oravský Podzámok, a Ski Zuberec - Janovky és a Milotín.

Egy túrázással vagy síeléssel töltött nap után nincs is jobb mint egy aquapark szolgáltatásait élvezni. A közeli Meander Thermal Spa példának okáért a csúszdák mellet jótékony termálvízzel is büszkélkedhet. A lengyelországi Lazy Chochołowskie Termy vagy az Aquapark Besenova forró termál medencéiben is érdemes megmártózni. És akkor még nem esett szó világhírű Tatralandia Aquaparkról vagy a Szentmáriai-víztározóról.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étteremben kóstolja meg a séf specialitásait. Az étlapon finom borjú-, bárány- vagy sertéshúsból készült ételek, desszertek és a hagyományos szlovák konyha legjava szerepel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessrészlege a medencén és a hidromasszázs-pezsgőfürdőn túl finn és infraszaunával, valamint napozóágyakkal és szalmamatracokkal felszerelt relaxációs szobával várja a vendégeket. Emellett masszázsok széles választékából is válogathat. Mindezt az élőzene és az illatos kávé teszi teljessé.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában egy teljesen felszerelt fitneszterem illetve pingpong és biliárd asztal valamint egy bowlingpálya is rendelkezésére áll.

Hotel Arman ***+

Hotel Arman ***+

Nová Doba 1000 , Nižná nad Oravou
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Tbest, s. r. o. Cégjegyzékszám: 52977099


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
13,1 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
33,5 km
Sípálya
1,4 km
Sífutás
29 km

Utazási tippek

Kis-Fátra Nemzeti Park

Kis-Fátra Nemzeti Park Utazási tipp

A Kis-Fátra maga a turisztikai paradicsom, ahol garantált a kellemes túrázgatás. Legnehezebb túrának ígérkezik a legmagasabb csúcs megközelítése. A Kis-Fátráról az a szóbeszéd járja, hogy Szlovákia minden részéről megtalálható itt egy darabka. Mi több, sokan meg vannak győződve arról, hogy itt található Szlovákia legszebb hegycsúcsa, a Veľký Rozsutec. Nagy közkedveltségnek örvend a Kis-Fátra legmagasabb csúcsa, a Veľký Kriváň, de az összes hegycsúcs rendkívüli kilátást biztosít a környező Nagy-Fátrára, Nyugat-Tátrára, Kócs-hegység és további hegyvonulatokra.

További információ
Jánošík-szoros
Jánošík-szoros
Orava Galéria
Orava Galéria
Árvai vár
Árvai vár