Vegye az irányt Szlovákia és a Szentmáriai-víztározó felé. Szálljon meg a Marina Liptov szállodában és fürdőzzön kedvére vagy fedezze fel a legszebb környékbeli látnivalókat. A hotelben minden napot ízletes reggelivel indíthat, majd a privát wellnessrészleg medencéjében és szaunáiban lazíthat.

A szálláshelyről

A Marina Liptov egy modern és fényűző üdülőhely közvetlenül a "Szlovák tenger" néven is emlegetett Szentmáriai-víztározó partján. Nem csak nyáron érdemes ide érkezni, jóllehet a melegebb hónapokban fürdőzni és a vízi sportolni is kiválóan lehet itt. Télen viszont igazi síparadicsommá változik a környék, így nem érdemes sílécek nélkül érkezni.

Ha pihenésen kívül új ismereteket is szerezne, látogasson el a Havránok archeoskanzenbe, egy kelta erődítménybe az i. e. 1. századból, vagy az archeopark Liptóba, ami egy interaktív múzeum. Érdemes meglátogatni a Vlkolínec falut is, amely az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.

A téli hónapokban gyönyörű látványt nyújt a Brankov-vízesés is. A fagyos időben gyönyörű jégfalat alkotó természeti kincs Szlovákia öt legmagasabb vízesésének egyike. Számos olyan síközpont is található a közelben, mint például a Malinô Brdo 12 km hosszú sípályával és snowtubinggal vagy a Smrekovica rengeteg természetes hóval és jégpályával.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálláshelyen finom reggeli kosárral indíthatja a napot. A nap további részében a Marina Cafe, nyáron pedig a tengerparton található Beaver's Buffet áll rendelkezésére, ahol hamburgereket, pizzákat és más harapnivalókat szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhely főépületében található egy stílusos, privát wellnessrészleg, ahol a 4x8 m-es medence, a finn, aroma- és bioszauna valamint gőzfürdő gondoskodik a pihenéséről. A szaunázás után a merülőmedencében hűsölhet, a tepidáriumban pedig kedvére lazíthat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az utazás alatt sem szeretne kiesni a formából? Látogasson el a fitneszterembe. A 140 m²-es területen 20 csúcsminőségű állomáson teheti próbára kitartását.

Marina Liptov

Marina Liptov

Bobrovník 140 , Bobrovník
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MARINA LIPTOV, a. s. Cégjegyzékszám: 35686553


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
70 m
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
6,6 km
Sípálya
21,7 km
Sífutás
21,7 km

Utazási tippek

Havránok Régészeti Park

Havránok Régészeti Park Utazási tipp

Az Úložisko csúcs keleti oldalán a régi időkben több település is megtalálható volt, amelyek kultúráját a kelták nagyban befolyásolták. A parkban jelenleg lakóházak és erődítmények rekonstrukcióját láthatjuk, amelyek a korai vaskorból és az ókori Római korszakból származnak. A múzeumhoz tartozik még a Havránok csúcson épült erődítmény és a Szűz Mária középkori templom eredeti tornya, amelynek történelme egészen a 12. századik nyúlik vissza.

Besenyőfalvi Aquapark
Besenyőfalvi Aquapark
Szentmáriai-víztározó
Szentmáriai-víztározó
Mésztufák Besenyőfalun
Mésztufák Besenyőfalun