Fedezze fel Kelet-Szlovénia szépségét és szálljon meg a Terme Banovci - Hotel Zeleni Gaj ***-ban. Kényelmes szobák, termálmedencés aquapark, változatos gyermek- és felnőttprogramok, valamint ízletes, helyi specialitásokat tartalmazó félpanziós ellátás várja. Kirándulásai során pedig felfedezheti a környék szépségeit, vagy a csupán 30 perces autóútra tallható Horvátországba is elmehet. Ráadásul egy 12 évesnél fiatalabb gyermek ingyenesen szállhat meg.

A szálláshelyről

A Hotel Zeleni Gaj *** a Terme Banovci nevű bájos szlovén üdülőhely része, amely a Prlekija nevű területen található, közel Alsómarác üdülőfaluhoz (19,4 km), valamint a horvát és a magyar határhoz. Ez a régió tele van természeti és kulturális gazdagsággal, amelyet a kirándulások során fedezhet fel. Az üdülőhelyhez tartozik egy termálvizes park is, így nemcsak a túrázást, hanem a pihenéssel töltött napokat is élvezheti.

Fedezze fel Belatinc települését (10,6 km), ahol megtekintheti az egyedülálló 19. századi Szent László plébániatemplomot, a belatinci barokk kastélyt, ahol egy kiállítás látható, amely a tanyavilág történetét mutatja be. Ha érdekli a helyi agrárkultúra, látogasson el a Vrbnjak farmra (13,2 km), ahol felnőttek és gyerekek egyaránt megismerkedhetnek a haszonállatok gondozásával, vagy a családi vállalkozásként működő Hlebec borászat (21,7 km) is megér egy látogatást, tekintse meg a lenyűgöző borospincéket és kóstolja meg a csábító házi készítésű specialitásokat, kipróbálhatja például a 'tünka' húscsemegét.

Érdemes meglátogatni Negova várát (23,6 km) az elhagyatott gyógynövénykertjével, a Babič vízimalmot (3,3 km), ahol hagyományosan őrölt lisztet vásárolhat, valamint a Razkrižje Szabadtéri Múzeumot (15,3 km), amely az ősök 5500 évvel ezelőtti életmódját mutatja be. Elmehet a Bakonak-i-tóhoz (22,7 km) és a közeli Vid kúti forráshoz is, amely állítólag csodás gyógyító erővel rendelkezik. Induljon el a Jeruzalem borút (14,8 km) útvonalán, és fedezze fel a régió szépségét.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, légkondicionált kétágyas szobában (kb. 25 m²) lesz, amelyben egy franciaágy, egy kis díványágy (pótágyként is használható), ülősarok, TV és WiFi kapcsolat található. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik, hajszárítóval és fürdőköpennyel, valamint erkély vagy terasz is rendelkezésre áll, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ha gasztronómiai élményekre vágyik, több lehetőség közül választhat - a közeli Hotel Zeleni Gaj büfé éttermében megkóstolhatja a hagyományos friss helyi termékekből készült ételeket. Ezenkívül egész nap nyitva tart az Aperitif bár, ahol egy csésze finom kávét vagy akár kedvenc italát is elfogyaszthatja. Nyáron a Pri banovskemu gusarju étterem és a Pri gusarjevi ženi nyári bár, amely a wellness-részleg nudista részlegében található bár is várja a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A pihenéshez egy modern, kiterjedt wellness-részleg áll rendelkezésre, amely magában foglalja a következőket:

  • Fedett termálmedence (33-35 °C)
  • Szabadtéri medencék: termálvizes élménymedence (25-30 °C), termálmedence (34-35 °C), gyermek pancsolómedence (25-30 °C), medence 2 csúszdával (25-30 °C), természetes medence (36-38 °C).
  • 2 különálló nudista medence
  • Szaunavilág: 3 finn szauna, török gőzfürdő
  • 37 féle masszázs, szépségkezelés és fürdő

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A medencék és csúszdák mellett a gyermekeket egy gyermekklub is várja, ahol változatos animációs programmal szórakoztatják a legkisebbeket tele sporttevékenységekkel, érdekes kézműves foglalkozásokkal és egyéb tevékenységekkel, Edi kalóz vezetésével.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek számára is különleges programokkal készülnek, mint például borkóstolókkal, zenés estekkel, érdekes kirándulásokkal és egyéb eseményekkel. Használhatja továbbá a röplabdapályát és sporteszköz-kölcsönzésre is van lehetősége.

Terme Banovci - Hotel Zeleni Gaj ***

Terme Banovci - Hotel Zeleni Gaj ***

Banovci 1A , Banovci
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Terme Banovci d.o.o. Cégjegyzékszám: 8438340000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
19 km

Utazási tippek

Goričko Nemzeti Park

Goričko Nemzeti Park Utazási tipp

A szlovéniai Goričko Nemzeti Park a termékeny szőlőültetvényekkel, olajfaligetekkel, mezőkkel és kis gazdaságokkal teli dombos tájáról ismert. Az Alpok és a Kárpát-medence határán fekszik. A park területe három ország területét foglalja magában. Szlovénián kívül a szomszédos Ausztria és Magyarország vidékei is beletartoznak. A három ország együttesen számos veszélyeztetett növény- és állatfajt, különösen madarakat véd.

Mit érdemes megnézni a Goričko Nemzeti Parkban?

  • Nega-tó
  • Mura River
  • Felsőlendvai vár - Szlovénia legnagyobb vára
További információ
Bakonaki-tó
Bakonaki-tó
Terme 3000 Termál Park
Terme 3000 Termál Park
Felsőlendvai vár
Felsőlendvai vár