Konstantinbad: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Lazuljon el Konstantinovy Lázně (vagy Konstantinsbad) a nyugat-csehországi fürdőváros kellemes, csendes légkörben. A fürdőt csodálatos természet veszi körül, amelyben sétákat tehet a számos ásványvízforrás élvezése mellett. A fürdőváros körül számos természetjáró tanösvény található, amelyek összekötik a régió legérdekesebb helyeit, és megismertetik Önt azok történetével, növény- és állatvilágával, valamint a helyi geológiával. Elkirándulhat például a Hradiště-hegyre vagy a Gutštejn és Krasíkov várak romantikus romjaihoz is.

Gutštejn váraLegkedveltebb utazás

Gutštejn vára Konstantinbad közelében található. A 14. század elején épült fel, és csak a 16. század közepéig volt lakott. Ma már csak a romjai állnak, amelyet egy 25 méter magas bástya ural. A romokat egy gyönyörű titokzatos, mesebeli hangulatú erdő öleli körül.

További információ

KonstantinbadLegkedveltebb utazás

Konstantinbad Pilsentől mintegy 40 km-re északnyugatra található, Csehország egyik ökológiailag legszebb területén. A fürdőváros a névadó gyógyfürdőjével és csodás erdei parkjaival várja a nyugalomra és csendre vágyó vendégeket. A helyi gyógyfürdő a szív- és érrendszeri rendellenességekre specializálódott. A fő terápiás módszerek a helyi Prusik-forrásból származó ásványvíz használatán alapulnak, amely a Csehország összes forrása közül a legmagasabb oxigén és szén-dioxid tartalommal rendelkezik.

Hová érdemes kirándulni:

  • a Teplá kolostorhoz
  • a Gutštejn várhoz
  • a város közvetlen közelben meglátogathatja a Šipín várat vagy a Falštejn vár romjait is.

A környéken több túraútvonal is található, amelyek összekötik a régió legérdekesebb helyeit. Az NS Ke studánce lásky tanösvény során útközben ásványvízforrásokat is talál, míg az NS Hradištský vrch tanösvényen megismerheti a jellegzetes növény- és állatvilágát is.

További információ

Térkép utazási tippekhez2 utazási tipp

Konstantinbad: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet