Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Poděbrady: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Poděbrady festői fürdővárosában számos parkot, cukrászdát, kávézót és pavilont talál. A város romantikus és békés hangulatát egy gyönyörű kastély uralja. Poděbradyban számos ásványforrást megkóstolhat, és összehasonlíthatja a természetes és a kezelt poděbradkai víz ízét. A városban található egy egyedülálló gyermekcsillagászati óra, a Polabské Múzeum és a Bohemia Crystal üveggyár érdekes kiállítással.

Poděbrady Gyógyfürdő Legkedveltebb utazás

A Poděbrady Gyógyfürdő több mint 100 éve szakosodott a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a mozgásszervek betegségeinek kezelésére. Az ásványvízforrást itt 96,7 méter mélyen fedezték fel. A lenyűgöző fürdőépület egy oszlopcsarnokot, egy parkot és számos éttermet és kávézót is magában foglal.

További információ

Poděbrady Legkedveltebb utazás

Poděbrady mint az Elba folyón való átkelőhely már jóval a Cseh Királyság megalapítása előtt ismert volt. Az itt alapított város azonban elsősorban Poděbrady György cseh királynak köszönhetően vált ismertté. Ma a csodás fürdőváros, számos parkkal, kávézóval, pavilonnal, valamint az ásványvíz forrással várja a gyógyulni és pihenni vágyókat.

Mit érdemes megnézni Poděbradban?

  • A Poděbrady kastélyt
  • A Poděbrady-tavat
  • A Polabské Múzeumot
  • A virágórát, a csillagászati órát, a BOHEMIA Kristály üveggyárat és a Filmlegendák Múzeumát.

Ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor szálljon fel a György Király sétahajóra, vagy élvezze a Nymburkba vezető kerékpáros útvonalon tett kirándulást.

További információ

Térkép utazási tippekhez 6 utazási tipp

Poděbrady: Kirándulási ötletek