Poděbrady: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Poděbrady festői fürdővárosában számos parkot, cukrászdát, kávézót és pavilont talál. A város romantikus és békés hangulatát egy gyönyörű kastély uralja. Poděbradyban számos ásványforrást megkóstolhat, és összehasonlíthatja a természetes és a kezelt poděbradkai víz ízét. A városban található egy egyedülálló gyermekcsillagászati óra, a Polabské Múzeum és a Bohemia Crystal üveggyár érdekes kiállítással.

Poděbrady GyógyfürdőLegkedveltebb utazás

A Poděbrady Gyógyfürdő több mint 100 éve szakosodott a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a mozgásszervek betegségeinek kezelésére. Az ásványvízforrást itt 96,7 méter mélyen fedezték fel. A lenyűgöző fürdőépület egy oszlopcsarnokot, egy parkot és számos éttermet és kávézót is magában foglal.

További információ

PoděbradyLegkedveltebb utazás

Poděbrady mint az Elba folyón való átkelőhely már jóval a Cseh Királyság megalapítása előtt ismert volt. Az itt alapított város azonban elsősorban Poděbrady György cseh királynak köszönhetően vált ismertté. Ma a csodás fürdőváros, számos parkkal, kávézóval, pavilonnal, valamint az ásványvíz forrással várja a gyógyulni és pihenni vágyókat.

Mit érdemes megnézni Poděbradban?

  • A Poděbrady kastélyt
  • A Poděbrady-tavat
  • A Polabské Múzeumot
  • A virágórát, a csillagászati órát, a BOHEMIA Kristály üveggyárat és a Filmlegendák Múzeumát.

Ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor szálljon fel a György Király sétahajóra, vagy élvezze a Nymburkba vezető kerékpáros útvonalon tett kirándulást.

További információ

Térkép utazási tippekhez6 utazási tipp

Poděbrady: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet