Nemőc: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Szlovákia legfiatalabb gyógyfürdője, Nimnica közvetlenül a Nosicei víztározó felett található, amely számos lehetőséget kínál a vízi sportok űzésére. A Javorníky és Strážovské vrchy hegységből álló környező vidék szó szerint a túrázás és a kerékpározás szerelmeseinek paradicsoma. A közeli Považská Bystricában található egy középkori vár, Lednické Rovne faluban pedig a népszerű üvegmúzeumot látogathatják meg.

Nemőci gyógyfürdőLegkedveltebb utazás

A nemőci gyógyfürdő Szlovákia legfiatalabb termálfürdője. A helyi gyógyvíz főleg a vérkeringésre, emésztésre, mozgásszervekre és a daganatos megbetegedésekre van előnyös hatással. A fürdő gyógykezelései felnőtt vendégek és gyermekek számára is alkalmasak. A környéken egy 12 km hosszú víztározóval is találkozhat, amely nyáron kellemes időtöltést ígér vízi sportok és hajókázás formájában. A túrázás szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen több látnivalóhoz is ellátogathatnak.

További információ

NemőcLegkedveltebb utazás

Az aprócska falu Nemőc közvetlenül a Nosice víztározó partján fekszik, Puhó és Vágbeszterceközött. Különösen híres Szlovákia legfiatalabb gyógyfürdőjéről, amelyet 1952-ben alapítottak, és amelynek kezeléseit az ásványvízből származó gyógyvízzel végzik. Egyedi összetételének köszönhetően ezt a gyógyvizet ivókúrákra, inhalálásra és fürdőkre is használják. A gyógyfürdőben való pihenés mellett sétákat tehet a gondozott gyógyfürdői erdőparkban és a Nosice víztározó partján.

További információ

Térkép utazási tippekhez5 utazási tipp

Nemőc: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet