Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Révkomárom: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Komárno az egyik legrégebbi szlovákiai város. A Vág és a Duna összefolyásánál fekszik, Szlovákia legtermékenyebb tájaival körülvéve. A város gazdag történelme minden lépésnél lélegzetelállítóan hat ránk. Itt található egy 16. századi erődítmény, amelyet soha nem hódítottak meg. Egyedülálló élményt jelent az Európa udvarának meglátogatása, amely egy olyan tér, ahol a különböző európai országok építészetét és jellegzetességeit bemutató épületek állnak. A wellness szerelmesei élvezni fogják a termálfürdőt.

Komárom Legkedveltebb utazás

Komárom városa a maga 20 000 lakosával kultúrális, turisztikai és kereskedelmi központként szolgál a Duna jobb partján. A szlovákiai Révkomárommal szomszédos és az előnyös elhelyezkedésének köszönhetően közkedvelt helynek számít a turisták körében. Amennyiben érdekelt a háborús emlékek megismerésében, úgy mindenképp látogassa meg a helyi erődrendszert.

További információ

Révkomárom Legkedveltebb utazás

Révkomárom nem csak a legdélibb, de egyben Szlovákia legmélyebben elhelyezkedő települése is, a magyarországi testvérétől a Duna, pontosabban az Erzsébet-sziget választja el. Révkomárom elhelyezkedésének és éghajlatának köszönhetően kiváló hely egy nyári nyaraláshoz, amelyet a városban és a környéken található számtalan szórakoztató és rekreációs központ is alátámaszt. Látogatásakor ne felejtse el megtenkinteni az Európa-udvart és a bevehetetlen Komáromi Erődöt.

További információ

Térkép utazási tippekhez 12 utazási tipp

Révkomárom: Kirándulási ötletek