Kutná Hora

Kutná Hora csehországi város nem hiába szerepel az UNESCO listáján, és bár nincs vár vagy kastély, annyi mindent kínál, hogy egyetlenegy látogatás nem lesz elég, hogy felfedezze ezt a látnivalókkal teli környéket. Kutná Hora a múltban, ahogy a neve is mutatja, az ezüstkovácsolással volt kapcsolatban. A középkorban ezért az egyik legfontosabb cseh város volt. Ezért is található itt számos műemlék, amelyeket számos kávézó és étterem egészít ki.

Mit ne hagyjon ki, ha Kutná Hora városába látogat?

  • Szent Barbara-székesegyház
  • A sedleci csontváz
  • A Szűz Mária mennybevételének és Keresztelő Szent Jánosnak a katedrálisa
  • A város történelmi központjában tett séta során megtekintheti a Kőkutat, a pestisoszlopot, a Nepomuki Szent János-templomot, a Kőházat, a Dačický-házat az UNESCO műemlékekről szóló interaktív kiállítással és a Hrádek - Cseh Ezüstmúzeumot.

Kutná Hora több gyalogosok és kerékpárosok számára egyaránt alkalmas útvonalat is kínál.** Ajánljuk az úgynevezett Királyi sétát, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a város panorámájára, vagy a Kutná Hora körüli tanösvényt.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Közép-Csehország, Kutná Hora

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet