Személyesen ellenőrizve

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban.

Hogyan ellenőrizzük a szállásokat?

A személyesen ellenőrzött jelvénnyel rendelkező szállásoknak legalább két kritériumnak meg kell felelnie, az alábbiakból:

  • Szálloda személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által

    Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
  • Vendégeink elégedetten térnek haza üdülésükről

    Értékelése fontos számunkra. Már a 4/5 értékelés is tükrözi elégedettségét.
  • Vendégeink több mint 100 alkalommal foglaltak a szállodába

    Hisszük, hogy ha egy szállodába több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban minőséget tükröz.

Mariazell városa

Mariazell Stájerország és Alsó-Ausztria határán fekszik az Északi-Mészkő-Alpokban, a Bürgeralpe (1270 m) lábánál. A város Közép-Európa egyik legjelentősebb Mária-kegyhelye, évszázadok óta keresik fel a zarándokok. Minden év augusztusában a Mariazellben lévő Mária kegyhelyen tartják a gradistyei horvátok éves nagy zarándoklatát. Ilyenkor egy hétvégén keresztül együtt imádkoznak, énekelnek, kéréseiket, kívánságaikat és hálájukat kifejezve mondanak köszönetet a mariazelli Szűzanyának jótéteményeiért. A városban a gyönyörű bazilika mellett talál például egy tisztán természetes termékeket előállító Pirker mézeskalács pékséget vagy egy szomszédos házban egy méhviasz gyertyagyaműhelyt. A helyiek kedvence, az Arzberger likőr 132 éve titkos recept alapján készül 33féle gyógynövényből. A Mariazellerbahn 83 km hosszú keskeny nyomtávú kisvasút romantikus utazási alternatívát kínál Sankt Pölten és Mariazell között. Mariazell 1267 m magas hegyére gyalogosan vagy kabinos felvonóval is fel lehet jutni. A csodaszép kilátás mellett a hegyen számos sípálya, egy kilátó, egy élménypark és több hangulatos alpesi kunyhó várja a látogatókat. Gemeindealpe már Alsó-Ausztria területén található, ez a mariazelli vidék legmagasabb pontja. Az 1626 méter magas hegyre ülőliftekkel lehet feljutni. Télen közkedvelt síterepként működik. Az extrémebb élmények kedvelői örülhetnek, hiszen a hegyről gokarttal és terepbiciklivel is le lehet gurulni.

Térkép megjelenítése

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

A webhely további böngészésével hozzájárul a sütik feldolgozásához a Adatvédelmi szabályzat. OK