Síelés Karintiában

Karintia Ausztria legdélibb tartománya, ahol garantált a napsütötte síelés. Éppen a kellmes éghajlata miatt Karintia nagy közkedveltségnek örvend a gyermekes családok körében. A téli sportokat, egyben a szabad stílusúakat is a 24 síközpont, az összesen 800 kilóméter sípálya egyikében élvezheti. A különleges karintiai síbérlet, a Topskipas összesen 1031 km sípálya használatára jogosítja fel. Karintiában található Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, a Großglockner (3 798 m n. m.) is, ahol természetesen egy kiváló síközpon is elhelyezkedik. A kiváló sportolási lehetőségeken kívül a térség nagy közkedveltségnek örvend a kiváló alpesi-tropikus konyhájának köszönhetően is. Közismert, hogy a térség éttermeiben, kocsmáiban és bisztróiban tényleg kiváló ételeket főznek a legminőségibb alapanyagokból.

Hol is síelhet egy jót Karintiában?

  • Petzen egy multifunkciós központ, ahol a síelők, sífutók és a snowboardosok is kiváló lehetőségekre lelnek.
  • Bad Kleinkirchheim több mint 100 km sípályával büszkélkedik és itt található a világkupának otthont adó Franz-Klammer-Abfahrt pálya is, illetve termálfürdőbel is találkozhat itt.
  • Ankogel egy alpesi kincs, amely 13 km sípályát és 25 km sífutópályát biztosít hagyományos és carving stílusra egyaránt.
  • Gastein összesen négy síközpontot foglal magába, ahol a szabad stílusú síelők sem fognak unatkozni.
  • Lienzer Bergbahnen - Zettersfeld Ausztria leginkább napsütötte városa és a síelésen kívül lélegzetelállító kilátásban lehet része.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Alpok, Karintia,

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet